iPhone 8 vs Samsung Galaxy S8 – Comparatie Detaliata

iPhone 8 este comparat cu Samsung Galaxy S8 intr-un clip video care ne arata in detaliu cat de mult se deosebesc telefoanele dorite de multa lume.

iPhone 8 si Samsung Galaxy S8 apar intr-o comparatie detaliata care pune fata in fata cele mai populare smartphone-uri ale momentului in lumea intreaga. Stiti deja ca Samsung Galaxy S8 a intrat la reduceri masive aici dupa prezentarea iPhone 8, iar ele urmeaza sa creasca dupa lansare pentru ca Samsung a inceput deja sa fie afectata de noile telefoane ale Apple, in special de iPhone X, desi nu a fost lansat.

iPhone 8, care poate fi cumparat de aici, nu este cel mai anticipat model de iPhone al Apple, insa pana in momentul lansarii iPhone X nu exista altceva care sa-i tina “piept” telefonului Samsung Galaxy S8. Desigur ca aceasta nu este o situatie ideala pentru compania Apple, dar pana in noiembrie iPhone 8 va afecta oricum vanzarile seriei Samsung Galaxy S8 pentru ca vorbim despre un telefon nou de la compania Apple oferit pe piata.

iPhone 8 are o carcasa de sticla, exact precum cea a Samsung Galaxy S8, iar acel argintiu arata foarte frumos sub sticla de protectie a carcasei. Vorbim din nou despre eleganta pentru iPhone incepand cu iPhone 8 si iPhone X, lucru care a inceput sa cam lipseasca, iar Samsung Galaxy S8 a aratat ca Samsung poate face telefoane frumoase, design-ul sau fiind laudt din toate punctele de vedere.

iPhone 8 vs Samsung Galaxy S8 – comparatie detaliata

iPhone 8, spre deosebire de Samsung Galaxy S8, are in continuare un buton Home fizic si cititor de amprenta in partea frontala, deci nu trebuie cautat in carcasa. iPhone 8 si Samsung Galaxy S8 au o camera principala cu un singur senzor de imagine, insa telefonul celor de la Apple arata mult mai elegant, mai ales ca acum vine si fara marcajele de conformitate inscriptionate pe carcasa.

iPhone 8 este deasemenea mult mai rapid decat Samsung Galaxy S8, conform primelor teste de performante, insa si cele reale vor arata acelasi lucru. iPhone 8 are un ecran mai mic decat cel al Samsung Galaxy S8 si probabil nu-l va intrece nici in ceea ce priveste camera, dar asta vom afla abia dupa ce primele comparatii de acest gen vor fi facute de catre cei care detin telefoanele deja.

iPhone 8 este mai ieftin decat Samsung Galaxy S8 in multe tari, insa in Romania lucrurile nu prea mai stau asa dupa aplicarea promotiilor noi de catre compania Samsung. Per total, iPhone 8 face mai grea alegerea unui smartphone premium in aceasta toamna, cel putin pana apare iPhone X, insa Samsung Galaxy S8 si-a cam pierdut din “putere”, mai ales ca implineste in curand 10 luni de disponibilitate.

11 COMENTARII

  1. din fata S8 este peste, din spate iphone ca design. Utilizatorii in principiu vad mai mult partea frontala deci este mai importanta, dar privind din punct de vedere al design’ului complet ca obiect, sunt egale

  2. dupa cum ziceam, chiar daca in lumea android smartphone’urile aveau quad core sau octa core de ani de zile,Apple vine si le arata cum se umbla la butoane, facand primul cpu ce poate utiliza la nevoie, toate nucleele

  3. S8 are un design mult mai frumos ca i8, este mult mai bine construit, are un display mai mare și superior ca calitate și experienta vizuala, o camera mult mai buna + ca totul este în carcasa
    i8 este un i7 retușat pe ici pe colo cu aceleași minusuri evidente : display de 4,7 inch HD, margini mari, STBR prost, camera nu foarte bună fata de S8 + modulul foto in afara carcasei…. S8 la 5.8 inch nu este foarte mare fata de i8
    Oricum ca evoluție și design S8 e peste Apple în acest moment indiferent de ce model vb (i8, i8 Plus, iX), dar telefoanele fac parte din lumi diferite (android, ios) asa ca alegerea este întotdeauna a utilizatorului

  4. Nu știu ce să zic eu…camera aia de la iPhone pusă într-o parte și ieșită așa mult afară…părerea mea e ca este mai bine gândită la Samsung, pusă pe centrul dispozitivului și încorporată în carcasă.