iPhone 8 vs Samsung Galaxy S8 – Comparatie Detaliata

iPhone 8 este comparat cu Samsung Galaxy S8 intr-un clip video care ne arata in detaliu cat de mult se deosebesc telefoanele dorite de multa lume.

iPhone 8 si Samsung Galaxy S8 apar intr-o comparatie detaliata care pune fata in fata cele mai populare smartphone-uri ale momentului in lumea intreaga. Stiti deja ca Samsung Galaxy S8 a intrat la reduceri masive aici dupa prezentarea iPhone 8, iar ele urmeaza sa creasca dupa lansare pentru ca Samsung a inceput deja sa fie afectata de noile telefoane ale Apple, in special de iPhone X, desi nu a fost lansat.

iPhone 8, care poate fi cumparat de aici, nu este cel mai anticipat model de iPhone al Apple, insa pana in momentul lansarii iPhone X nu exista altceva care sa-i tina „piept” telefonului Samsung Galaxy S8. Desigur ca aceasta nu este o situatie ideala pentru compania Apple, dar pana in noiembrie iPhone 8 va afecta oricum vanzarile seriei Samsung Galaxy S8 pentru ca vorbim despre un telefon nou de la compania Apple oferit pe piata.

iPhone 8 are o carcasa de sticla, exact precum cea a Samsung Galaxy S8, iar acel argintiu arata foarte frumos sub sticla de protectie a carcasei. Vorbim din nou despre eleganta pentru iPhone incepand cu iPhone 8 si iPhone X, lucru care a inceput sa cam lipseasca, iar Samsung Galaxy S8 a aratat ca Samsung poate face telefoane frumoase, design-ul sau fiind laudt din toate punctele de vedere.

iPhone 8 vs Samsung Galaxy S8 – comparatie detaliata

iPhone 8, spre deosebire de Samsung Galaxy S8, are in continuare un buton Home fizic si cititor de amprenta in partea frontala, deci nu trebuie cautat in carcasa. iPhone 8 si Samsung Galaxy S8 au o camera principala cu un singur senzor de imagine, insa telefonul celor de la Apple arata mult mai elegant, mai ales ca acum vine si fara marcajele de conformitate inscriptionate pe carcasa.

iPhone 8 este deasemenea mult mai rapid decat Samsung Galaxy S8, conform primelor teste de performante, insa si cele reale vor arata acelasi lucru. iPhone 8 are un ecran mai mic decat cel al Samsung Galaxy S8 si probabil nu-l va intrece nici in ceea ce priveste camera, dar asta vom afla abia dupa ce primele comparatii de acest gen vor fi facute de catre cei care detin telefoanele deja.

iPhone 8 este mai ieftin decat Samsung Galaxy S8 in multe tari, insa in Romania lucrurile nu prea mai stau asa dupa aplicarea promotiilor noi de catre compania Samsung. Per total, iPhone 8 face mai grea alegerea unui smartphone premium in aceasta toamna, cel putin pana apare iPhone X, insa Samsung Galaxy S8 si-a cam pierdut din „putere”, mai ales ca implineste in curand 10 luni de disponibilitate.

Articolul precedent22 septembrie 2017 – cele mai bune aplicatii noi lansate in App Store
Articolul următoriOS 11 Incalzeste Excesiv iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.