iOS 11 Incalzeste Excesiv iPhone si iPad

iOS 11 incalzeste excesiv iPhone si iPad dupa instalare, foarte multa lume speriindu-se si crezand ca terminalele sunt stricate, dar fara vreun fundament real.

iOS 11 incalzeste excesiv iPhone si iPad conform unora dintre utilizatorii care au instalat aceasta versiune a sistemului de operare in propriile iDevice-uri. Vorbim despre destul de multe plangeri facute de catre utilizatorii iOS 11 dupa instalarea actualizarii pe iPhone si iPad, aceasta supraincalzire fiind combinata si cu o scadere foarte rapida a bateriei, dar acest lucru este perfect normal in cazul celor de la Apple.

iOS 11 trece in primele doua zile dupa instalare printr-un proces de optimizare, asa cum se intampla si in cazul Mac-urilor, iar cei care au unul stiu despre ce vorbesc. Aceasta este o procedura conceputa de catre Apple pentru Mac, initial, care a ajuns in iPhone si iPad, mai apoi, ea avand menirea de a face totul mai rapid pe produsele sale, iar pana cand iOS 11 trece prin acest proces, va consuma resurse serioase.

iOS 11 se incalzeste excesiv pe iPhone si iPad dupa instalare pentru ca se intampla foarte multe procese in spate pentru indexare de fisiere, optimizare de functii si alte nebunii. Toate acestea consuma resursele procesorului, ale memoriei RAM si ale spatiului de stocare, cand sunt nefolosite, astfel ca iOS 11 genereaza o incalzire excesiva pe iPhone si iPad cand foloseste la potential maxim toate aceste componente interne.

iOS 11 incalzeste excesiv iPhone si iPad

iOS 11 nu are o metoda de a opri toate aceste proceduri pe iPhone si iPad, asa cum nu exista una similara pentru Mac, deci va trebui sa o suportati pana la final. S-ar putea sa scapati de probleme daca faceti o instalare „curata” a iOS 11 fara a folosi un backup pentru a va reinstala datele din el in iPhone si iPad, dar asta nu garanteaza linistea si implica mai multe batai de cap decat sa asteptati ca procesul sa fie finalizat.

iOS 11 nu face ceva rau cu aceasta procedura care trebuie dusa la final pe iPhone si iPad, chiar daca genereaza incalzire excesiva si reduce temporar autonomia bateriei. Toate aceste proceduri sunt facute de catre iOS 11 pentru a ne face iPhone, iPad si iPod Touch-urile mai rapide, asa ca nu exista motive sa va ingrijorati si sa dati vina inutil pe ceva care in final va va aduce beneficii serioase.

iOS 11 face aceste proceduri pentru fiecare actualizare a sistemului sau de operare pentru iPhone si ipad, dar numai in cazul celor majore, nu si intermediare. Acestea fiind spuse, va recomand sa nu va bateti prea mult capul si sa asteptati ca totul sa fie finalizat pe iOS 11 in iPhone si iPad, doar daca ele nu dureaza mai mult de 2 zile, caz in care este obligatoriu sa faceti un restore „curat”.

iOS 11 Incalzeste Excesiv iPhone iPad iPod