Roata aniversara Google celebreaza 19 ani de activitate

Roata aniversara Google celebreaza 19 ani de existenta a uneia dintre cele mai mari companii americane care a schimbat multe in lumea in care traim.

Roata aniversara Google este cel mai nou doodle creat de catre compania Google pentru a-si aniversa cei 19 ani de existenta, iar mai jos putei vedea “doomla” creata pentru eveniment. Roata aniversara Google prezinta modul in care a evoluat internetul din momentul fondarii Google, a lansarii motorului de cautare si pana in prezent, aniversarea Google fiind un bun prilej pentru a prezenta starea internetului.

Roata aniversara Google ne spune faptul ca Google a fost co-fondata in anul 1998, pe data de 4 septembrie, sediul sau atunci fiind in Menlo Park, California. In ciuda datei la care a fost fondata, compania Google isi serbeaza date de nastere pe 27 septembrie din anul 2005, pana atunci ea fiind serbata in ziua de 26 septembrie, sau cel putin asta ne spun informatiile furnizate prin doodle-ul pentru roata aniversara Google.

Roata aniversara Google are in filmuletul de mai jos prezentate si alte informatii interesante, insa ceea ce nu se discuta este importanta motorului de cautare al companiei. Google Search este “bijuteria” celor de la Google, sau Alphabet, pentru ca asa se numeste compania mama, el ajutand compania sa se dezvolte, sa aiba o influenta atat de mare si sa ne prezinte acum roata aniversara Google.

Roata aniversara Google celebreaza 19 ani de activitate

https://www.youtube.com/watch?v=18onEZLybME

Roata aniversara Google este un bun prilej de a ne uita cu atentie la importanta pe care o are Google in viata noastra, pentru ca e putin probabil sa nu faceti zilnic macar o cautare folosind Google Search. Chiar daca nu utilizati alte servicii ale celor de la Google, motorul de cautare il folositi, cel mai probabil, indiferent de telefonul, tableta, sau calculatorul pe care le aveti, dar roata aniversara Google nu mentioneaza asta.

Roata aniversara Google nu spune nici de miliardele de oameni care folosesc lunar toate serviciile pe care compania Google le are in momentul de fata in lumea intreaga. Vorbim aici despre servicii care si genereaza zeci de miliarde de dolari anual pentru compania americana, insa roata aniversara Google nu mentioneaza si puterea financiara pe care compania americana o are in momentul de fata.

Roata aniversara Google nu aduce in discutie nici inovatiile pe care compania le-a adus in acesti 19 ani pentru lumea intreaga si rivalitatile care exista intre ea si ceilalti mari jucatori din Silicon Valley. Acestea fiind spuse, va recomand sa va uitati la doodle-ul pentru aniversarea Google, deoarece roata aniversara Google va poate invata cate ceva despre compania ale carei servicii le folositi zilnic.