Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – Carcasa Crapata in Timpul Incarcarii

iPhone 8 – Carcasa Crapata in Timpul Incarcarii

iPhone 8 Plus cu carcasa crapata in timpul incarcarii din cauza bateriei umflate este noua problema majora cu care se confrunta compania Apple.

iPhone 8 Plus cu carcasa crapata in timpul incarcarii este cea mai recenta problema pe care noile telefoane ale companiei Apple o manifesta, separat de cea privind sunetele statice, recunoscuta de Apple. In imaginile de mai jos puteti vedea experienta unor persoane din Asia, una dintre ele raportand faptul ca al sau iPhone 8 Plus a avut o baterie umflata in timpul incarcarii, ea desprinzand carcasa de structura metalica.

iPhone 8 Plus a fost incarcat cu incarcatorul si cablul originale, conform femeii care a raportat problema, dar in ciuda acestui lucru bateria sa a cedat, s-a umflat si a distrus telefonul. Se poate vedea foarte clar faptul ca acest iPhone 8 Plus are bateria umflata pana in punctul in care sa sa se sparga, partea buna fiind ca ea nu s-a sparg, nu a luat foc, ci doar a desprins ecranul de carcasa de sticla.

iPhone 8 Plus crapat incarcare

iPhone 8 Plus a ajuns in exact aceasta stare in cutia in care a fost luvrat de la compania Apple, deci este in mod clar un defect de fabricatie al bateriilor care sunt folosite. Primul telefon distrus in timpul incarcarii era un iPhone 8 Plus 64 GB rose gold, iar problema a aparut la 5 zile dupa achizitie, dupa doar 3 minute de la initierea incarcarii, fara a se folosi sistemul de incarcare rapida integrat in telefon.

iPhone 8 – carcasa crapata in timpul incarcarii

iPhone 8 Plus crapat incarcare 3

iPhone 8 Plus are prezentate aceste cazuri ca fiind explozii, insa este cat se poate de evident faptul ca vorbim doar despre baterii umflate care au crapat carcasele. Daca ar fi fost vorba despre explozii, am fi vazut telefoane iPhone 8 Plus arse in totalitate, insa este cat se poate de clar ca situatia reala este complet diferita in acest caz.

iPhone 8 Plus crapat incarcare 2

iPhone 8 Plus a fost lansat impreuna cu iPhone 8 saptamana trecuta in tarile in care au fost raportate aceste cazuri si se pare ca problemele au aparut la o saptamana dupa achizitie. iPhone 8 Plus si iPhone 8 s-au vandut in cateva milioane de exemplare pana acum, asa ca e perfect normal sa vedem si unitati cu probleme, acestea fiind singurele doua pentru care s-au raportat pana acum incidente.

iPhone 8 Plus crapat incarcare 1

” The phone belonged to a Ms. Wu, who recently renewed her phone contract and purchased a 64GB rose gold iPhone 8 Plus. The issue emerged five days after purchasing the phone. Wu placed her phone on charge, using the supplied cable and adaptor. After three minutes, she reported seeing the front panel bulge, and eventually lift completely from the device. According to multiple Taiwanese outlets, the phone was later recovered by the carrier, and has since been shipped to Apple for analysis.”

iPhone 8 Plus distrus in timpul incarcarii a fost deja preluat de catre compania Apple, in timp ce despre al doilea model nu stim absolut nimic deocamdata. Compania Apple va investiga cu siguranta cazurile acestor telefoane iPhone 8 Plus distruse in timpul incarcarii si livrate asa, ele nefiind primele telefoane cu asemenea probleme, cazuri similare fiind raportate anul trecut dupa lansarea iPhone 7, insa nu toate s-au dovedit a fi reale.

 • alex

  Pam pam! Ce avem noi aici?? Hai sa vedem ce explicatii avem de la unii ptr problema asta!!

 • adrian

  mr. who cu incarcator universal made-n ciaina, cel mai probabil cu amperaj mult peste normal. Ca de..sa se incarce cat mai repede. Sau mr who platit de concurenta (si nu doar el) sa produca astfel de fake news pt a mai scadea vanzarile, sa mai cumpere lumea si alte cacaturi. Nu zic ca nu poate fi adevarat, dar sa ti-l trimita inapoi asa, nu cred ca ar face nici allview

 • Florin MANEA

  fake…alea sunt clone …la iphone nubse poate intampla asa ceva

 • sudteamromania

  Da este Fake, nu se vede siliconul de pe margine cu care este prins și izolata fața de carcasa… dacă se umfla bateria, siliconul își făcea treaba in așa fel încât cred ca mai degrabă se spărgea ecranul in prima faza in poza pare un desfăcut prin metoda clasica

 • x

  Nu nu, la iPhone nu se poate întâmpla așa ! Niciodată ! Nici probleme de soft nu există !

 • Doctortooth

  Tu ai citit articolul in engleza? Unde ai citit ca asa l-a trimis apple dupa reparatie asa? In articol e subliniat faptul ca utilizatorul a folosit incarcatorul original. In primul caz asa a venit de la apple si in al doilea caz problema a aparut dupa 5 zile de utilizare.

 • Tony

  asta mai lipsea acum. sa dai 900€ pe el si sa se umfle in pene. vom afla curand daca sunt fake sau nu dar la ce repezeala a facut apple anu asta orice este posibil. tocmai cand ma pregateam sa trec la 8 plus 😂

 • Cosmin

  Ups… zici Apple si tragi apa.

 • George89

  Terminalul nu pare fake deloc… Acolo spune ca a folosit încărcătorul original deci….

 • Neacsu Razvan

  eu in locul alora de la apple le dadeam doar cutia la banii aia,daca vrei sa fii premuim mai plateai 1000 de euro si ptr telefon. obrazu subtire cu cheltuiala se tine…

 • iullian

  2 cazuri la câteva milioane de exemplare vândute nu e nimic. Și aici nu e neaparat vina Apple.

 • badmad

  Isi umfla apple “muschii”😩😩😩

 • Ovvy Ovvy

  Milioane….😂😂😂

 • V.P

  Ai citit draci articolul , te mai faci si de kkt 😂😂😂

 • GicaContra

  Din articol reiese ca nu e nimic grav…si ce daca s-a umflat bateria..nici macar nu a explodat…ca la note adica..se poate folosi fara probleme si asa..il tii cu doua maini sa nu se desfaca si e chiar bun..mai lipsea sa fim sfatuiti sa ne umflam intentionat bateriile ca e mai ok..

 • florin

  😂😂😂
  De rasul cailor. Dak era vorba de Samsung era unul pe aici care avea vreo 200 de comentarii.
  Acu nici nu are tupeu sa iasă sa zică ceva

 • Este ceva normal pentru un telefon de 900€. Este versiunea mai ieftină. Cine vrea telefon premium trebuie sa achiziționeze un iPhone X. Posibil că la ăsta, cum e 1200€, bateria nu se umflă.

 • 61PRY

  voi nu va uitati la poza ? vezi ultima poza langa degetul omul ……..

 • radu

  am mai scris ca de la 5s incoace iph a devenit un kkt dr smartshit

 • Bogdan Marian

  probabil e un caz izolat cu siguranța problema asta nu va fi la toate telefoanele daca va fi atunci apple a dat rau de tot în bara.

 • Bogdan Marian

  se poate sunt șanse sa fie un caz izolat.

 • Bogdan Marian

  e simplu ori e o problema cum sa întamplat cu samsung galaxy note 7 atunci treaba e serioasa sau e un caz izolat.

 • Bogdan Marian

  din poze telefonul pare destul de original acum na exsita și șansa sa fie fake dar puțin probabil.

 • Puffy Mic

  @Bogdan_marian_1999B:disqus, te rog eu frumos, ca să înțelegem ce scrii, pune și tu punctuație și cratime, se vede urât și uneori, cel puțin, eu, personal mă chinui să înțeleg ce scrii. Nu doar aici, ci în general. Nu o lua ca pe ceva personal.

 • David

  După părerea mea e doar un caz izolat,nu ca la note 7 care a avut zeci,chiar sute de unități afectate.

 • David

  prea mult mișto pe voi,vă ajută cu ceva? :))

 • iphone6s

  Vrajala, spatele nu arata

 • adrian

  Eu daca as folosi un incarcator chinezesc si ar bubui telefonul, la garantie sigur as specifica ca l-am incarcat cu altceva decat cu originale. știi cum zâc 😉

 • Alexandru

  Voi serios acum Apple nu Este Perfect defapt nimic nu-i perfect când 6 se indoia sau 6plus exploda atunci tot erau China sau ce iPhone-ul după 5 ani moare eu am galaxy s3 si nu am avut probleme cu el poate odată l-am scăpat fiica mea a avut 5s si după 4-5 ani gata a murit display-ul bateria la fel microfonul nu mai lucra sunetul la Fel si tot așa si el a avut display-ul original a purtat mereu sticla de protecție si nu a fost scăpat in apa pur si simplu Apple sunt niște inbecili care mint lumea cu iPhone de la iPhone pe mulți ii dor capul