iPhone 8 – Carcasa Crapata in Timpul Incarcarii

iPhone 8 Plus cu carcasa crapata in timpul incarcarii din cauza bateriei umflate este noua problema majora cu care se confrunta compania Apple.

iPhone 8 Plus cu carcasa crapata in timpul incarcarii este cea mai recenta problema pe care noile telefoane ale companiei Apple o manifesta, separat de cea privind sunetele statice, recunoscuta de Apple. In imaginile de mai jos puteti vedea experienta unor persoane din Asia, una dintre ele raportand faptul ca al sau iPhone 8 Plus a avut o baterie umflata in timpul incarcarii, ea desprinzand carcasa de structura metalica.

iPhone 8 Plus a fost incarcat cu incarcatorul si cablul originale, conform femeii care a raportat problema, dar in ciuda acestui lucru bateria sa a cedat, s-a umflat si a distrus telefonul. Se poate vedea foarte clar faptul ca acest iPhone 8 Plus are bateria umflata pana in punctul in care sa sa se sparga, partea buna fiind ca ea nu s-a sparg, nu a luat foc, ci doar a desprins ecranul de carcasa de sticla.

iPhone 8 Plus crapat incarcare

iPhone 8 Plus a ajuns in exact aceasta stare in cutia in care a fost luvrat de la compania Apple, deci este in mod clar un defect de fabricatie al bateriilor care sunt folosite. Primul telefon distrus in timpul incarcarii era un iPhone 8 Plus 64 GB rose gold, iar problema a aparut la 5 zile dupa achizitie, dupa doar 3 minute de la initierea incarcarii, fara a se folosi sistemul de incarcare rapida integrat in telefon.

iPhone 8 – carcasa crapata in timpul incarcarii

iPhone 8 Plus crapat incarcare 3

iPhone 8 Plus are prezentate aceste cazuri ca fiind explozii, insa este cat se poate de evident faptul ca vorbim doar despre baterii umflate care au crapat carcasele. Daca ar fi fost vorba despre explozii, am fi vazut telefoane iPhone 8 Plus arse in totalitate, insa este cat se poate de clar ca situatia reala este complet diferita in acest caz.

iPhone 8 Plus crapat incarcare 2

iPhone 8 Plus a fost lansat impreuna cu iPhone 8 saptamana trecuta in tarile in care au fost raportate aceste cazuri si se pare ca problemele au aparut la o saptamana dupa achizitie. iPhone 8 Plus si iPhone 8 s-au vandut in cateva milioane de exemplare pana acum, asa ca e perfect normal sa vedem si unitati cu probleme, acestea fiind singurele doua pentru care s-au raportat pana acum incidente.

iPhone 8 Plus crapat incarcare 1

” The phone belonged to a Ms. Wu, who recently renewed her phone contract and purchased a 64GB rose gold iPhone 8 Plus. The issue emerged five days after purchasing the phone. Wu placed her phone on charge, using the supplied cable and adaptor. After three minutes, she reported seeing the front panel bulge, and eventually lift completely from the device. According to multiple Taiwanese outlets, the phone was later recovered by the carrier, and has since been shipped to Apple for analysis.”

iPhone 8 Plus distrus in timpul incarcarii a fost deja preluat de catre compania Apple, in timp ce despre al doilea model nu stim absolut nimic deocamdata. Compania Apple va investiga cu siguranta cazurile acestor telefoane iPhone 8 Plus distruse in timpul incarcarii si livrate asa, ele nefiind primele telefoane cu asemenea probleme, cazuri similare fiind raportate anul trecut dupa lansarea iPhone 7, insa nu toate s-au dovedit a fi reale.