iPhone 8 – Sunetele Statice si Experienta Mea

iPhone 8 are sunete statice in timpul apelurilor telefonice sau VoIP, conform companiei Apple. iata care a fost experienta mea cu aceasta prima problema.

iPhone 8 are sunete statice in timpul apelurilor telefonice, compania Apple confirmand aceasta problema raportata de catre utilizatori din intreaga lume in ultimele saptamani. Problema pare sa afecteze diverse modele indiferent de locatiile in care sunt vandute si indiferent de modelul pe care il comercializeaza Apple, dar pe modelul iPhone 8 pe care il testez de ieri pot spune ca nu am intalnit vreun apel static.

iPhone 8 ar avea aceste sunete statice in timpul apelurilor telefonice, al celor VoIP si a celor FaceTime, insa eu nu am intalnit vreo problema in cazul primelor dintre ele. Am facut foarte multe apeluri luptandu-ma sa aflu statusul comenzii mele la Orange pentru alt iPhone 8, asa ca am adunat cateva zeci de minute de stat la telefon, in cam 10 apeluri, dar in niciunul dintre ele nu am auzit sunete statice prin difuzor.

iPhone 8 reda aceste sunete statice doar in difuzorul de la ureche, nu si in cel din partea de jos a carcase, insa n-am fost intampinat de aceasta problema chiar si la cateva minute dupa initierea apelurilor. In unele apeluri am facut trecerea intre difuzoarele iPhone 8, aceasta fiind o rezolvare pentru situatie, insa in cele in care nu am comutat difuzorul extern chiar si dupa cateva minute, nu am auzit sunete statice vreodata.

iPhone 8 – sunetele statice si experienta mea

iPhone 8 nu are aceasta problema la toate modelele vandute de catre Apple, cel care a ajuns la mine pentru teste fiind modelul GSM vandut in SUA. Sunt si destul americani care s-au plans de problema sunetelor statice in timpul apelurilor, asa ca nu cred ca acolo telefoanele iPhone 8 sunt lipsite de acest defect software, dar nici nu-mi pot explica de ce la mine nu s-a manifestat problema.

iPhone 8 vandut in Romania este un model diferit fata de cel din SUA, are modem GSM al Intel, asa ca e posibil ca experienta voastra sa fie diferita. Stiu ca multi dintre voi v-ati primit deja telefoanele iPhone 8 si iPhone 8 Plus, ambele fiind afectate, asa ca sunt curios sa aflu daca ati avut probleme de acest gen dupa ce ati inceput sa faceti apeluri telefonice fara sa comuitati intre difuzoare.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vandute in Europa au toate modem GSM, exceptie facand versiunile pentru retelele CDMA, asa ca daca problema e limitata doar la acest modem, ar trebui sa fie resimtita. Apple a confirmat ca va rezolva aceasta problema a iPhone 8 si iPhone 8 Plus, dar deocamdata nu se stie cand, desi iOS 11.0.2 ar trebui sa readuca lucrurile la normal pentru toata lumea.

UPDATE: Trecand de la modelul iPhone 8 vandut in SUA la unul vandut in Romania, problema se manifesta pe iOS 11.

iPhone 8 Sunetele Statice