iPhone 8 Plus – Problema cu Bateriilor Umflate

iPhone 8 Plus are o reala problema cu bateriile umflate, noi cazuri confirmand faptul ca telefoanele Apple sunt produse cu un potential defect serios.

iPhone 8 Plus are o problema cu bateriile umflate care crapa carcasa telefonului si arata ca Apple nu a ales prea bine producatorul acestei componente pentru produsele sale. Dupa cele 3 cazuri anterioare ale telefoanelor iPhone 8 Plus care aveau baterii umflate, iata ca astazi vorbim despre noi cazuri in care telefoanele companiei Apple au lasat utilizatori dezamagiti din cauza faptului ca bateriile fie s-au umflat in cutie in transport, fie dupa incarcare.

iPhone 8 Plus al unui client Apple din Canada a venit cu bateria umflata direct din China, acesta constantand doar faptul ca telefonul sau trebuie returnat la magazinul de la care a fost cumparat. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca bateria acestui iPhone 8 Plus a crapat carcasa telefonului in care a fost introdusa, exact precum in cazurile anterioare in care am vorbit despre probleme cu bateriile telefonului.

iPhone 8 Plus Problema Baterii Umflate 1

iPhone 8 Plus in al cincilea caz cu baterie umflata si carcasa crapata vine de la un service care este specializat pe repararea de produse ale companiei Apple. In aceasta situatie, bateria s-a umflat dupa ce telefonul iPhone 8 Plus a fost lasat peste noapte la incarcat, deci problema nu s-a manifestat in timpul transportului, ci abia dupa ce produsul a fost scos din cutie, folosit de utilizator si lasat la incarcat.

iPhone 8 Plus – problema cu bateriilor umflate

iPhone 8 Plus este deja la al cincilea caz de baterie umflata care crapa carcasa, iar din acest punct putem sa ne punem intrebari daca nu cumva exista o problema mai mare. Marturiile acestei probleme a bateriei iPhone 8 Plus au inceput sa apara acum mai bine de o saptamana si pe masura ce timpul trece, apar din ce in ce mai multe marturii, semn ca ar putea fi in realitate mai multe cazuri decat atat.

iPhone 8 Plus Problema Baterii Umflate 2

iPhone 8 Plus a fost vandut in milioane de unitati pana in prezent, iar la un asemenea volum e normal sa existe si cateva produse cu defecte, insa numarul acestora determina si seriozitatea problemei. Partea buna pentru Apple pana acum sta in faptul ca niciuna dintre bateriile umflate ale iPhone 8 Plus nu a explodat, deci nimeni nu este pus in pericol, separat de produsul in sine, care este complet distrus.

iPhone 8 Plus are aceasta problema investigata de catre compania Apple in momentul de fata si poate ca vom afla in curand ce se ascunde in spatele ei, sau poate ca Apple nu va spune absolut nimic. Toate cazurile de pana acum cu baterii umflate ale iPhone 8 Plus vin de la clienti obisnuiti, care au folosit accesoriile originale incluse in cutiile telefoanelor, asa ca nu vorbim despre cazuri false cu clone ale telefonului.