iPhone 8 Plus – Telefonul cu cea mai Buna Autonomie a Bateriei

iPhone 8 Plus are cea mai buna autonomie a bateriei oferita vreodata de catre un telefon mobil lansat pe pietele globale, realizarea Apple fiind impresionanta.

iPhone 8 Plus este telefonul cu cea mai buna autonomie a bateriei, conform unui nou test aparut in cursul acestei zile, rezultatul fiind unul foarte interesant. Acest rezultat contrazice cele pe care le-am vazut pe YouTube, in care telefoanele sunt asezate pe o masa, iar o aplicatie de benchmarking le consuma bateria, sau cineva ruleaza cate un joc, sau filme pe iPhone 8 Plus si alte telefoane, de parca asta ar face toata lumea zilnic.

iPhone 8 Plus obtine o autonomie de 10 ore si 35 de minute in acest test, cu 2 ore mai mult decat iPhone 8 si cu peste doua ore mai mult decat Samsung Galaxy S8. Fata de Samsung Galaxy Note 8 diferenta este si mai mare, iPhone 8 Plus reusind sa intreaca inclusiv LG G6, Xiaomi Mi 6, sau Google Pixe, telefonul companiei Apple cu a sa baterie de 2700 de mAh avand autonomie foarte buna pentru clienti.

iPhone 8 Plus intrece in autonomie inclusiv HTC U11, iar dar si iPhone 7 Plus cu peste o ora, in ciuda faptului ca are o baterie de capacitate mai mica. Telefoanele companiei Apple sunt prezentate in acest test comparativ ca avand cea mai buna autonomie a bateriei oferita vreodata de catre un telefon mobil, iPhone 8 Plus reusind conform lui sa uimeasca din toate punctele de vedere.

iPhone 8 Plus – telefonul cu cea mai buna autonomie a bateriei

iPhone 8 Plus Buna Autonomie Bateriei

iPhone 8 Plus are autonomie excelenta, iPhone 8 se descurca la fel de bine precum competitorii din aceeasi categorie, nu exceleaza, dar ofera o autonomie mai buna decat cea a iPhone 7. Diferenta dintre iPhone 8 si iPhone 7 in autonomia bateriei este de 51 de minute, deci vorbim despre o imbunatatire simtitoare pentru clienti, dar Apple inca mai are multe de modificat pentru a oferi autonomie excelenta.

iPhone 8 Plus nu se incarca la fel de repede precum competitorii sai, nici daca luam in calcul sistemul de incarcare rapida, dar el reduce foarte mult timpul de incarcare. Standard, iPhone 8 Plus se va incarca in 3 ore, dar cu sistemul de incarcare rapida veti reduce cu cel putin o ora timpul de incarcare, iPhone 8 avand nevoie de peste 2 ore fara incarcarea rapida, asa ca vorbim despre o imbunatatire cu ea.

iPhone 8 Plus are exact aceeasi baterie ca iPhone X, deci teoretic acel telefon ar trebui sa ne ofere cea mai buna autonomie posibila de la un telefon mobil. Desigur ca astanu este obligatoriu, avand in vedere ecranul de diagonala mai mare, insa Apple sustine ca iPhone 8 Plus si iPhone X au exact aceeasi autonomie, asa ca ramane sa vedem primele rezultate dupa comparatiile facute in urma lansarii.

13 COMENTARII

 1. Nu te supara zaone dar observ ca din ce in ce mai mult ai probleme de exprimare si ortografie , ti-ai cam pierdut placerea de a scrie….

 2. “”Samsung looks on course to earn around $4 billion more in revenue making parts for the iPhone X than from the parts it makes for its own flagship Galaxy S8 handset””

  Deci Samsung, sa pupi mana Apple pt ca are fani ca noi, Samsung noi va platim salariile

 3. ca are probleme cu viteza fata de alte smart nu zici nimic doar ce apare cai “vai ce tel are apple” sau ce kkt de baterie are fata de alte chinazerii care il intrece dar ce sai faci cand esti doar apple

 4. Bateria chiar este excelenta, de la 100% cu 4g alternat cu wi-fi, folosit cu wapp, fb, yt si 1 ora jum de nfs no limits, aveam 5 ore utilizare cu 19 ore repaus si inca aceam 49% baterie fara modu’ economic

 5. Este amuzant faptul ca in tabel nu vedem Iphone 7+ si S8+ :)) astfel încât sa se creeze impresia ca Iphone 8+ ofera o autonomie muuult mai msre fata de restul ?

 6. Mi se pare mincinos tabelul. La doua articole mai jos. Ai sa vezi teste cu ios 11.0.1 si 11 si niciunul nu scoate cat zice in tabel. E la diferenta de 2, 3 sau chiar 4 ore in minus

 7. Iphone 6s in tabel zice ca are 8h 15 (o gluma proasta) in ios 11.0.1 tine 4h 39 iar pe ios 11 tine 4h 51.
  Banuieac ca tabelul e facut cu softul cu care s-a lnsat telefonul la iphone 6s ios 9 la 7 ios 10 etc