Flanco – Shopping Night cu Reduceri Exclusive

Flanco in Shopping Night vine cu reduceri exclusive la mii de produse din oferta magazinului online, reducerile fiind de pana la 60% doar la noapte.

Flanco in Shopping Night aduce reduceri exclusive pentru magazinul online din Romania doar in aceasta noapte, pana maine la 08:00, cei interesati sa se bucure de preturi mai mici cu pana la 60% la multe produse din oferta trebuind doar sa acceseze aceasta pagina pentru a vedea toate promotiile disponibile.

Flanco este unul dintre cele mai mari magazine online din Romania, iar cu ocazia Shopping Night le arata clientilor cum se pregateste de Black Friday, oferind reducerile de pana la 60% pentru o gama foarte variata de produse din propria oferta, preturile fiind mai mici chiar si cu pana la cateva mii de LEI.

Flanco are in campania Shopping Night promotii exclusive la produse din diverse categorii, inclusiv telefoane mobile, televizoare, electrocasnice mari si mici, laptop-uri, tablete monitoare, componente pentru calculator, in aceasta pagina fiind listate in detaliu reducerile disponibile pentru clienti.

Flanco prin campania Shopping Night ne permite sa ne bucuram de reduceri de pana la 700 de LEI la telefoanele iPhone din oferta, iar daca doriti sa cumparati iPhone 8 si iPhone 8 Plus, o puteti face de la magazin, dar acestea nu au reduceri pentru ca abia au fost lansate pe piata de catre cei de la Apple.

Flanco are in Shopping Night reduceri separate de cele oferite in mod normal pentru clientii din Romania, asa ca va recomand sa analizati cu atentie oferta de aici pentru a face cumparaturile cele mai bune.

Flanco Shopping Night Reduceri Exclusive