Waze – un nou update a fost lansat pe iPhone

Waze, in ersiunea 4.30, a fost lansata in cursul noptii trecute in App Store de catre compania cu acelasi nume, ea oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de navigare ghidata in baza conditiilor de trafic de pe ruta pe care urmeaza sa o traverseze.

Actualizarea lansata astazi pentru aplicatia Waze dedicata utilizatorilor iPhone care sunt si soferi, aduce doar rezolvari ale problemelor raportate pana acum de utilizatori. Mai mult decat atat, ea aduce si unele imbunatatiri pentru performantele generale ale aplicatiei Waze.

„Thanks for using Waze! With every drive, you’re joining 90 million Wazers who save time by taking the fastest route. Here is what’s new:
– Minor bug fixes and improvements”

Aplicatia Waze este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

waze iphone update

Articolul precedentApple TV 4K poate fi Cumparat din Romania
Articolul următoriOS 10.3.3 si iOS 11 NU mai poti fi Instalate pe iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.