Apple TV 4K poate fi Cumparat din Romania

Apple TV 4K poate fi Cumparat din Romania de aici, noul produs al companiei Apple fiind chiar acum disponibil in stoc pentru cei interesati sa se bucure de noua experienta oferita de catre hardware-ul imbunatatit integrat in mediaplayer-ul americanilor pentru noi.

Apple TV 4K este primul model al Apple TV care ofera posibilitatea de a reda continut 4K si HDR 10 pe televizoarele compatibile, Apple implementand un chip A10 Fusion cu 6 nuclee si 3 GB RAM, asta oferind posibilitatea de a reda orice fel de filme la calitate foarte buna.

Apple TV 4K, pe care-l poti cumpara chiar acum de aici, beneficiaza de aceste tehnologii noi ale companiei Apple in tandem cu posibilitatea de a vizualiza filme in format 4K prin iTunes Store, dar nu din Romania ci dintr-una dintre tarile in care acest magazin de filme este oferit de catre compania Apple pentru cei interesati.

Apple TV 4K vine deasemenea si cu o telecomanda imbunatatita, aceasta permitand in continuare folosirea Siri pentru comenzi vocale, insa desigur ca veti fi limitati la limba engleza, sau oricare alta limba pe care o vorbiti si este recunoscuta de catre asistentul personal in momentul de fata.

Apple TV 4K cumpara Romania