iPhone X are Probleme, iPhone 8 Plus se Vinde Bine

iPhone X are probleme foarte mari de productie, insa iPhone 8 Plus se vinde mult mai bine decat spera compania Apple, in ciuda problemelor cu bateriile.

iPhone X are probleme mari de productie, insa iPhone 8 Plus se vinde mult mai bine decat se astepta compania Apple, conform unor informatii furnizate astazi de catre un analist asiatic. iPhone X are de cateva luni anuntate probleme foarte mari de productie, camera TrueDepth implementata de catre compania Apple fiind cea care tine productia in loc, numarul de unitati fabricate fara probleme fiind foarte mic.

iPhone X nu va ajuta Apple sa isi creasca vanzarile de telefoane iPhone in cursul acestui an din cauza acestor probleme, asa ca in 2017 ar trebui sa vedem un total de maxim 220 de milioane de unitati vandute, ca in 2016. Probleme cu productia iPhone X ar trebui sa fie rezolvate pana la sfarsitul acestui an, asa ca in 2018 telefonul ar trebui as creasca cu minim 10% vanzarile totale de telefoane iPhone, o crestere substantiala.

iPhone X va fi disponibil in cantitati extrem de limitate in 2017, cu o posibila amanare a lansarii in anumite tari, sau cu o lansare cu unitati extrem de putine in stocurile partenerilor Apple. Producatorii de camere TrueDepth urmeaza sa isi rezolve toate problemele de productie pana la sfarsitul acestui an, iar din 2018 iPhone X ar trebui sa fie disponibil in cantitati suficiente, dar nimeni nu stie exact din ce moment.

iPhone X are probleme, iPhone 8 Plus se vinde bine

iPhone X are probleme de productie, dar iPhone 8 plus se vinde mult mai bine decat spera compania Apple, iar aceasta este o veste foarte buna pentru americani in momentul de fata. Cifre de vanzari pentru iPhone 8 Plus nu sunt oferite, dar informatii anterioare spuneau ca telefonul reprezinta un procent mai mare din vanzarile seriei iPhone 8 fata de predecesorul sau anul trecut, iar asta e o veste buna si pentru iPhone X.

“The market generally refers to 2017 as the super cycle of the iPhone, but we think the real super cycle will be in 2018 for the following reasons: (1) TrueDepth Camera’s production issues will be significantly addressed in 2018F; (2) new models launched in 2018F will enjoy a longer sales period than those unveiled in 2017; and (3) the product mix, specifications and designs of new iPhone models from 2018F will be more competitive. We estimate that for 2017, iPhone shipments will come in at 210-220mn units, which should grow to be 245-255mn units in 2018.”

iPhone X va avea un ecran mai mare decat cel al iPhone 8 Plus, desi dimensiunile totale ale produsului sunt mai mici decat cele ale telefonului cu ecran de 5.5 inch. Foarte multa lume este interesata sa cumpere iPhone X tocmai din cauza acestui lucru, ignorand decupajul din partea superioara a ecranului, sau faptul ca, per total, iPhone X va afisa informatii pe cam aceeasi suprafata ca iPhone 8 Plus.

iPhone X este si cu mult mai scump decat iPhone 8 Plus, iar asta i-a convins pe unii sa nu mai astepte viitorul model, insa foarte multi fani Apple au ales sa ignore seria iPhone 8 anul acesta. Acestea fiind spuse, iPhone X va fi o problema in 2017 si un motor de crestere in 2018 pentru compania Apple, ar ramane de vazut cat de mult ar putea el ajuta la cresterea vanzarilor de telefoane iPhone.

iPhone X Probleme iPhone 8 Plus Vinde