Netflix Creste Preturile Abonamentelor Lunare

Netflix creste preturile abonamentelor lunare, deocamdata in doar doua tari, insa ele vor ajunge cel mai probabil si in Romania peste putin timp.

Netflix creste preturile abonamentelor lunare, compania americana facand anuntul in cursul zilelor trecute si multi abonati se intreaba cat de curand va ajunge schimbarea si la ei. Netflix a anuntat initial ca va creste preturile abonamentelor din SUA cu 1 dolari, iar mai apoi a anuntat si ca utilizatorii din Marea Britanie vor avea abonamente mai scumpe de la finalul lunii noiembrie, iar acum urmeaza si ceilalti europeni.

Netflix nu a anuntat intentia de a creste preturile abonamentelor in euro deocamdata, insa va face cu siguranta si aceasta schimbare pentru ca daca a crescut preturile in SUA si Marea Britanie, o va mai face in alte parti. Este drept ca lira nu mai are aceeasi valoare ca acum un an, insa Netflix ar putea dori sa preturi relativ egale pentru toata lumea, asa ca nu ar fi exclus sa ne creasca si noua preturile in Romania.

Netflix creste preturile abonamentelor lunare

Netflix ar urma sa castige inca 1 miliard de dolari anual din abonamente daca va creste abonamente in toate tarile in care activeaza, suma permitand finantarea de noi filme si seriale. Cresterile sunt de maxim 1 dolari/lira pentru abonamente deocamdata, iar in cazul euro am putea vorbi de acelasi lucru pentru clientii Netflix, asa ca nu veti plati cu mult mai mult decat in prezent.

Netflix are abonamente de minim 8 euro in Romania, iar cel de baza ar putea ramane neschimbat, insa abonamentele standard si premium ar putea fi mai scumpe cu 1 euro de luna viitoare. Netflix a afirmat ca isi va anunta utilizatorii despre schimbari pana pe 19 octombrie, asa ca daca pana atunci nu ne va spune nimic, atunci e posibil ca pana la anul sa nu fim afectati de vreo schimbare radicala.

“From time to time, Netflix plans and pricing are adjusted as we add more exclusive TV shows and movies, introduce new product features and improve the overall Netflix experience to help members find something great to watch even faster.”

Netflix Creste Preturi Abonamente