EMAG – Pret Mic la iPhone 6 si 6S datorita iPhone 8

eMAG are pret mic la iPhone 6 si iPhone 6S datorita iPhone 8 si iPhone 8 plus, reducerile fiind de pana la 1000 de LEI pentru telefoane in weekend.

eMAG are pret mic la iPhone 6 si iPhone 6S datorita iPhone 8 si iPhone 8 Plus, noile telefoanele ale Apple disponibila pentru cumparate de aici aducand si reduceri substantiale pentru vechile modele de produse pe care americanii inca le mai au in vanzare in propriile magazine si nu numai.

eMAG vinde iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus cu reduceri de pana la 1000 de LEI pentru cumparare de aici in acest weekend si in zilele viitoare, Apple reducand substantial preturile de baza ale acestor modele ale propriilor telefoane chiar in ziua in care iPhone 8 si iPhone 8 Plus au fost prezentate oficial.

eMAG listeaza iPhone 8 si iPhone 8 Plus in continuare la preturi standard la 2 saptamani dupa lansarea oficiala, insa iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus au preturi extrem de bune de care ar fi bine sa profitati cat inca mai sunt oferite de catre magazinul online pentru clientii sai.

eMAG pentru iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus vandute prin aceasta pagina ofera reducerile de pana la 1000 de LEI in ciuda faptului ca telefoanele sunt complet noi, deci nu veti cumpara modele resigilate, nici macar iPhone 8 si iPhone 8 Plus nefiind disponibile in acest format pentru clienti.

eMAG vinde cam toate modelele iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus disponibile pe piata, la fel ca si in cazul iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, asa ca puteti cumpara orice va doriti.

EMAG Pret Mic iPhone 6 6S iPhone 8