iPhone 8 Rezista, un Samsung Explodeaza in Fata unui Barbat

iPhone 8 Plus are baterii umflate care rezista, insa un nou telefon Samsung a explodat chiar in fata unui barbat din cauza bateriei de proasta calitate.

iPhone 8 Plus rezista cu baterii umflate si carcase crapate in maginile utilizatorilor care fie ua primit asa telefoanele de la compania Apple, fie s-au trezit cu ele asa dupa incarcare, dar telefoanele Samsung continua sa explodeze. In clipul video de mai jos puteti vedea un telefon Samsung care a explodat in fata unui barbat, intregul incident fiind surprins de o camera de luat vederi, dar spre deosebire de iPhone 8 Plus, vina nu este a coreenilor.

iPhone 8 Plus are baterii cumparate de catre Apple de la un partener asiatic, insa in clipul video de mai jos vedem un Samsung Grand Duos care a explodat in buzunarul camasii unui barbat. Compania Samsung sustine ca bateria care era folosita cu acel Samsung Grand Duos era de fapt neautorizata, cumparata de la o companie terta, deci arunca vina pe respectiva companie, lucru pe care Apple nu il poate face in cazul iPhone 8 Plus.

iPhone 8 Plus are baterii originale ale companiei Apple, iar daca informatia furnizata acum de catre cei de la Samsung este reala, atunci explozia acelui Samsung Grand Duos are la baza refuzul clientului de a cumpara o baterie originala. Desigur ca aici ramane sa credem in Samsung, dar asta dupa ce anul trecut coreenii minteau cand Galaxy Note 7 exploda in stanga si in dreapta, asa ca eu raman circumspect, Apple spunand ca investigheaza problemele iPhone 8 plus.

iPhone 8 rezista, un Samsung explodeaza in fata unui barbat

iPhone 8 Plus nu a inregistrat vreo explozie pana acum, iar din cate stiu, nu exista vreo baterie terta folosita pentru vreun iPhone care sa explodeze intr-un asemenea mod, sau nu exista incidente raportate public. In cazul bateriei care ar fi fost folosita in acest telefon Samsung, se pare ca ea a avut o calitate inferioara, asta desigur daca tot ceea ce spune compania coreeana este adevarat si nu o alta dezinformare.

iPhone 8 Plus nu a ranit vreun client al companiei Apple, insa barbatul din clipul de mai sus, care avea un telefon Samsung in buzunar, a suferit rani la ochi, dar poate ca Samsung are dreptate si bateria a fost alta decat cea originala. Interesant este ca acest incident a aparut chiar acum cand telefoanele iPhone 8 Plus au baterii umflate la livrare, sau incarcare, desi numarul este unul foarte mic.

iPhone 8 Plus, in ciuda acestor baterii defecte folosite in unele produse, ramane un telefon foarte sigur, deci nu trebuie sa va temeti daca ati cumparat unul. Totusi, clipul video de mai sus ne arata inca o data cat de periculoase pot fi bateriile pentru telefoane care explodeaza, insa in cazul iPhone 8 Plus nu trebuie sa va faceti griij pentru ca o asemenea problema nu va aparea, altfel am fi stiut deja.