iPhone 8 – Cat de Utila e Incarcarea Wireless ?

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X au incarcare wireless integrata, compania Apple oferind-o limitat acum, dar oare cat de utila este ea pentru clienti ?

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X au implementate sisteme de incarcare wireless de catre compania Apple, functia fiind oferita in premiera pentru telefoanele mobile ale celor din Cupertino. Vorbim despre un sistem de incarcare wireless pentru iPhone 8 care este bazat pe standardul Qi, deci orice fel de pad-uri de incarcare wireless, precum cele de aici, vor putea incarca noile telefoane pentru clientii Apple.

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X au deocamdata incarcarea limitata la cea a incarcatorului standard, compania Apple promitand sa o creasca la 7.5W impreuna cu o actualizare viitoare a iOS. Asta va permite reducerea timpuluid e incarcare wireless a iPhone 8, insa nu-l va aduce nici pe departe la fel de aproape de cel al sistemului de incarcare rapida pe care compania Apple il ofera, tot in premiera, incepand de anul acesta.

De cred ca incarcarea wireless e inutila, in unele conditii

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X se pot incarca prin cablu mai repede decat orice alt telefon al Apple, daca aveti acest incarcator si acest cablu, sau un incarcator echivalent. In aceasta situatie, incarcarea wireles din iPhone 8 este la fel de utila ca butoanele Wi-Fi si Bluetooth din Control Center atunci cand sunteti acasa, la un prieten, in masina, sau pe luna, pentru ca incarcarea prin cablu e mai buna.

iPhone 8 are un sistem de incarcare wireless bazat pe inductie, adica trebuie sa pui telefonul pe un pad de incarcare pentru a initia procesul, deci fie ca faci asta, sau il conectezi la un cablu, nu “iesi mai castigat’ Am spus-o de foarte multe ori si repet, atat timp cat incarcarea wireless nu se face la distanta, cea prin inductie este la fel de utila ca si conectarea unui cablu la iPhone 8, in majoritatea situatiilor.

iPhone 8 Utila Incarcarea WirelessiPhone 8 Utila Incarcarea Wireless

Cand este incarcarea wireless utila pe iPhone 8

Incarcarea wireless din iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X este utila cand mergeti in oras la localuri unde exista pad-uri de incarcare wireless, in masina daca aveti ceva de incarcare wireless, sau oriunde nu puteti coneta un cablu pentru incarcare mai rapida. Incarcarea wireless e in principal utila cand nu sunteti acasa si nu aveti un cablu la indemana, iar in strainatate vor exista multi care o vor aprecia.

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X vor putea fi incarcate wireless in multe localuri in strainatate, in principal cele de fast food, sau cele precum Starbucks, ori altele asemenea. Strainii cu modele mai noi de masini au si incarcare wireless in ele, iar aici vorbim din nou despre o utilitate mare, insa in rest revenim la inutilitatea care impune si folosirea unui cablu pentru a face incarcarea wireless.

Ce as vrea

Incarcare wireless la 1 – 2 metri de sursa de energie, mai multe locatii cu incarcare wireless disponibila, eventual si unele publice, chiar si in mijloacele de transport in comun, nu doar localuri. Desigur ca as cere prea multe pentru ca niciun telefon nu are asa ceva, dar asta inseamna incarcare wireless, restul fiind pacaleala de marketing pentru cei dornici sa se laude cu absolut nimic cu adevarat util.

Voi ce parere aveti ?