iPhone X Negru este Prezentat in noi Imagini

iPhone X negru apare in noi imagini care ne arata telefonul folosit in lumea reala de catre partenerii companiei Apple inaintea lansarii oficiale.

50

iPhone X negru apare in aceasta seara intr-o serie noua de imagini dupa ce dimineata am vazut modelul argintiu al companiei Apple prezentat intr-un foarte scurt clip video de catre cineva care il testeaza. Telefonul iPhone X din aceasta seara este al altei persoane care il testeaza, insa aceasta este din SUA deoarece foloseste operatorul de telefonie mobila AT&T, deci e probabil un angajat al acestei companii.

iPhone X este prezentat in aceste imagini mult mai bine decat in filmuletul de dimineata, iar asta pentru ca vorbim despre imagini de inalta rezolutie care arata telefonul. iPhone X a fost prezentat de catre Apple in data de 12 septembrie, exista multe demonstratii cu el folosit de catre jurnalisti, dar desigur ca aceste imagini si filmulete facute la aproape 3 saptamani de la prezentare atrag atentie si mai mare de la oameni.

iPhone X negru imagini 3

iPhone X negru este prezentat in noi imagini

iPhone X este asteptat de catre foarte multi fani ai companiei Apple, iar dimineata am vazut o surpriza interesanta, mai exact un wallpaper dinamic pe care nu l-am vazut in vreo alta prezentare. Aceasta noutate nu a fost anuntata de catre compania Apple, iar aparitia ei ar ptuea da de inteles ca iPhone X ar putea avea si alte schimbari interesante pe care compania Apple inca nu le-a anuntat in mod public.

iPhone X negru imagini

iPhone X va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 27 octombrie, compania Apple pregatindu-se sa ofere telefonul pentru achizitie din acel moment pentru cei interesati. Vanzarile efective vor incepe in data de 3 noiembrie pentru iPhone X, dar stocurile vor fi atat de limitate incat e posibil ca telefonul sa nu fie nici macar expuns in magazine pentru testare, asa ca ramane sa vedem ce va fi atunci.

iPhone X negru imagini 1

iPhone X negru imagini 2