iPhone X Negru este Prezentat in noi Imagini

iPhone X negru apare in noi imagini care ne arata telefonul folosit in lumea reala de catre partenerii companiei Apple inaintea lansarii oficiale.

iPhone X negru apare in aceasta seara intr-o serie noua de imagini dupa ce dimineata am vazut modelul argintiu al companiei Apple prezentat intr-un foarte scurt clip video de catre cineva care il testeaza. Telefonul iPhone X din aceasta seara este al altei persoane care il testeaza, insa aceasta este din SUA deoarece foloseste operatorul de telefonie mobila AT&T, deci e probabil un angajat al acestei companii.

iPhone X este prezentat in aceste imagini mult mai bine decat in filmuletul de dimineata, iar asta pentru ca vorbim despre imagini de inalta rezolutie care arata telefonul. iPhone X a fost prezentat de catre Apple in data de 12 septembrie, exista multe demonstratii cu el folosit de catre jurnalisti, dar desigur ca aceste imagini si filmulete facute la aproape 3 saptamani de la prezentare atrag atentie si mai mare de la oameni.

iPhone X negru imagini 3

iPhone X negru este prezentat in noi imagini

iPhone X este asteptat de catre foarte multi fani ai companiei Apple, iar dimineata am vazut o surpriza interesanta, mai exact un wallpaper dinamic pe care nu l-am vazut in vreo alta prezentare. Aceasta noutate nu a fost anuntata de catre compania Apple, iar aparitia ei ar ptuea da de inteles ca iPhone X ar putea avea si alte schimbari interesante pe care compania Apple inca nu le-a anuntat in mod public.

iPhone X negru imagini

iPhone X va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 27 octombrie, compania Apple pregatindu-se sa ofere telefonul pentru achizitie din acel moment pentru cei interesati. Vanzarile efective vor incepe in data de 3 noiembrie pentru iPhone X, dar stocurile vor fi atat de limitate incat e posibil ca telefonul sa nu fie nici macar expuns in magazine pentru testare, asa ca ramane sa vedem ce va fi atunci.

iPhone X negru imagini 1

iPhone X negru imagini 2

Articolul precedentTOP 10 jocuri de tip puzzle pentru iPhone si iPad
Articolul următoriPhone – cele mai bune tastaturi terte din AppStore
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.