iPhone X Negru este Prezentat in noi Imagini

iPhone X negru apare in noi imagini care ne arata telefonul folosit in lumea reala de catre partenerii companiei Apple inaintea lansarii oficiale.

iPhone X negru apare in aceasta seara intr-o serie noua de imagini dupa ce dimineata am vazut modelul argintiu al companiei Apple prezentat intr-un foarte scurt clip video de catre cineva care il testeaza. Telefonul iPhone X din aceasta seara este al altei persoane care il testeaza, insa aceasta este din SUA deoarece foloseste operatorul de telefonie mobila AT&T, deci e probabil un angajat al acestei companii.

iPhone X este prezentat in aceste imagini mult mai bine decat in filmuletul de dimineata, iar asta pentru ca vorbim despre imagini de inalta rezolutie care arata telefonul. iPhone X a fost prezentat de catre Apple in data de 12 septembrie, exista multe demonstratii cu el folosit de catre jurnalisti, dar desigur ca aceste imagini si filmulete facute la aproape 3 saptamani de la prezentare atrag atentie si mai mare de la oameni.

iPhone X negru imagini 3

iPhone X negru este prezentat in noi imagini

iPhone X este asteptat de catre foarte multi fani ai companiei Apple, iar dimineata am vazut o surpriza interesanta, mai exact un wallpaper dinamic pe care nu l-am vazut in vreo alta prezentare. Aceasta noutate nu a fost anuntata de catre compania Apple, iar aparitia ei ar ptuea da de inteles ca iPhone X ar putea avea si alte schimbari interesante pe care compania Apple inca nu le-a anuntat in mod public.

iPhone X negru imagini

iPhone X va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 27 octombrie, compania Apple pregatindu-se sa ofere telefonul pentru achizitie din acel moment pentru cei interesati. Vanzarile efective vor incepe in data de 3 noiembrie pentru iPhone X, dar stocurile vor fi atat de limitate incat e posibil ca telefonul sa nu fie nici macar expuns in magazine pentru testare, asa ca ramane sa vedem ce va fi atunci.

iPhone X negru imagini 1

iPhone X negru imagini 2

50 COMENTARII

  1. Deja i-au facut la prostan portretul robot, dupa cum i se oglindeste fata in telefon. O sa il ia ca din oala. Bagat la munca silnica pana ii crapa slapii de cauciuc

  2. cel care a facut pozele, spune ca pt flashlight sau camera (cele 2 din colturile de jos) trebuie doar sa apesi pe ele si pornesc…sper sa nu fie asta o problema prin pantaloni etc, sa se activeze
    Mi se pare ca double tap era mai ok

  3. chiar daca folosesc produse apple asta nu inseamna ca trebuie sa mi curga din gura la orice hidosenie scot ei pe piata.un om cu 2 ochi si ambii functionali nu are cum sa placa asa ceva. maine iau 8 plus ca sa fiu mai linistit

  4. Te-am tot vazut pe aici. Tu de atata timp nu ai inteles nimic? Cum poti sa gandesti ca o astfel de poza e cea originala? Poza originala a suferit multe interventii (ex: watermark) si compresii pana sa ajunga in articol (posibil copiat dupa alte 10 copieri ale articolului principal). Daca trimiti prin facebook/whatsapp sau postezi, imaginea e comprimata automat chiar daca ar respecta rezolutia. Sunt metode prin care poti pastra o poza originala, dar caile alea de transfer sunt prea incurcate ca sa ajunga usor in posesia celor multi si de multe ori nu pastrarea calitatii este scopul, ci informarea.

  5. E o clona, dacă va uitați la poza cu telefonul pe ecranul de deblocare nu se vede lacătul deasupra ceasului deci clar e un fake

  6. Daaaa ! Plină de materiale de genul:
    – safir de proastă calitate care se zgârie
    – oțel 904L care este folosit la țevi și cazane industriale
    – sticlă
    – plastic pentru unele componente interne.

    Halal bijuterie…

  7. Se vede că stai prost la calcule.
    4K = 3840 x 2160 = 8,294,400 pixeli = 8,3 megapixeli

    Dacă ție ți se pare că 8 Mpix e rezoluție înaltă…

  8. hahahahah HAHAHAHAHAH 4K este rezolutie mica…pai ce mai zici tu de rezolutia din Note 5 tau….
    Saracul vorbeste, desteptii merg inainte

  9. 4k inseamna o rezolutie anume adica 3840×2160….wtf? aa tu esti ala care spune ca intre 1kg de puf de gaina si 1kg de fier, cel de fier e mai greu..
    am inteles

  10. Viorele atunci dc mai intrii pe idevice ?? Mai lasati ne in pace retandroiziilor ! Eu unu m am saturat sa intru sa vad ceva pe iDevice si sa dau de retandroizi

  11. Varză ești… Rezoluția ecranul este una, iar rezoluția fotografiei este alta; sunt chestiuni care se măsoară cu alte praguri, dobi!
    Aici vorbeam despre rezoluția fotografiei care la 8 megapixeli este mică (așa cum este și inteligența ta).

  12. Citește ce scrie în pdf-ul ăla. 904L este metal anticoroziv, și se folosește în țevi industriale și în cazane care păstrează acizi.

    Am spus că “oțelul inoxidabil” e folosit în lamele de ras, și nu am greșit cu nimic. 904L este un derivat, dar tot otel este, nu aur, platină sau altceva.
    Este un metal de kk, care costă 60-90 cenți kilogramul. La banii ăștia, cât oțel ai în iPhone? 10 grame? Adică tu ai într-un iPhone de 800 dolari, atat metalul cât 0,6-0,9 cenți! ?????????????????

  13. Shh mergi la culcare ca ai de sclavit maine
    “Stainless Steel 904L is known to contain expensive ingredients such as nickel and molybdenum”
    Mda deci daca intr-o lama de ras de 10 lei e asta…
    Serios poate peste noapte devii mai destept

  14. Eu vorbeam de rez camerei din note 5 tau , sau nu prea intelegi ca vorbim de poze aici? 16mp si face poze ca o chinezarie de 5mp de 10 $
    Ca sa nu mai vorbim 4k 60 fps video e state of the art si este total noua..si da 4k nu fullhd sau ce mizerie ai tu in note 5

  15. Da, sunt scumpe nichelul și molibdenul, dar probabil sunt în cantități enorm de mici. Altfel, prețul oțelului 904L ar fui fost mai ridicat decât 0,6-0,9 dolari/ kg

  16. Ești varză… Note 5 are cameră de 16 megapixeli și calitatea fotografiilor este ireproșabilă.
    Ești mincinos, auzi cică tu vorbeai de cameră… Cum poți vb de camera de 16 să sugerezi că are rezoluție mai mică decât cea de 8?
    Baaaa…tu chiar nu ai pic de rușine?

    Marș la culcare!

  17. Normal ca asa este ca doar este al tau..mai vezi si tu cum face poze un note 8 cu 12 mp..ai ramas singurul prrostanac ce mai crede ca numarul mai mare este ala mai bun

  18. Asa la cum vorbesti..si un gram de aur de 24k e putin..si argintul este o mizerie la cat costa 1g..dar asta nu denota faptul ca sunt materiale premium fata de platicarii

  19. Deci cinava care vine cu date concrete,care face calcule corecte,este retandroid,insa cei care slavesc marul muscat dar care dau dovada de spirit de turma avansat si de lipsa crasa de inteligenta sau/si de coloana vertebrala,sunt rasa superioara?hmm,nu pot intelege cum de ati reusit atatia sa scapati vii din febra Pokemon Go.

  20. Nu stiu de ce dar proportiile lui imi aduc aminte de iPhone 3g, mai ales din fata Parca e prea turtit si prea lat, ar fi aratat mai bine putin mai inailt. Posibil sa fie din cauza imaginilor.

  21. iPhone 3G!? Si avut iPhone 3G sau știi măcar cum arată? Nu are nici un fel de treabă cu iPhone X. Chiar nu înțeleg cum îți poate aminti ție de iPhone 3G.