Apple ramane fara Omul care a Creat Infrastructura iCloud

Apple a ramas fara omul care a creat infrastructura iCloud, acesta luand decizia de a parasi compania, iar asta ar putea afecta serios evolutia serviciilor online ale Apple. Eric Billingsley este omul care a ajutat compania Apple sa isi creeze infrastructura care sustine iCloud in lumea intreaga, adica serverele de pe care functioneaza totul, plus tot ceea ce tine de crearea acestei infrastructuri foarte importante.

Apple ii atribuise lui Eric Billingsley functia de director al diviziei de operatiuni care supravegheaza serviciile ce functioneaza pe baza de internet, Siri functionand in baza ei, separat de alte servicii. Fara Eric Billingsley, Apple va continua sa isi extinda infrastructura iCloud, cel putin 3 centre de date fiind in momentul de fata in constructie, sau expansiune, in cel putin 3 zone de pe planeta, totul spre beneficiul nostri.

Apple foloseste in momentul de fata servere ale Amazon si Microsoft pentru a transfera date prin iCloud in lumea intreaga, insa schimbarea de management sugereaza dorinta de diversificare. Compania Apple vrea sa renunte la Amazon si Microsoft pentru a-si crea propriile centre de date, insa ramane de vazut daca va avea capacitatea de a deveni complet independenta de gigantii sai competitori.

“An Apple executive responsible for operating data center infrastructure for some internet services has left. Eric Billingsley, director of internet services operations at Apple, was in charge of operating infrastructure for iCloud services, including the iCloud Drive document storage service that competes with services like Dropbox and Microsoft’s OneDrive.”

Apple ramane fara Omul care a Creat Infrastructura iCloud

9 COMENTARII

  1. Aurelian, cei de la Google oferă Cloud gratuit, și pentru Apple tot ceea ce aud legat de vreo gratuitate îl considera satana ?

  2. Oricum, și la Apple vin informațiile, asta este, nu ai control. Însă față de Apple, Google oferă servicii calitative gratuit

  3. Nu doar că este gratuit până la un anumit nivel, chestia este că funcționează așa cum trebuie. Și dacă ar fi sa plătesc nu m-ar deranja deloc. Nu mă deranjează să dau banii mei pe un produs sau serviciu atât timp cat este de calitate. Până acum câteva zile am platit pentru cei 50GB in iCloud, chiar daca am gratis in Google Drive și Google Photos, dar am renunțat. Nu are rost sa plătesc pentru un serviciu care nu funcționează. Pur și simplu nu am reușit să îmi incarc pozele in iCloud. Am incercat toate metodele posibile dar fără rezultat. Și dacă dai un search pe Google, sunt foarte multi cu această problemă.

  4. Și tu chiar crezi că mai există intimitate pe această planetă? Nici în propria ta casă nu mai ai intimitate cu atâta tehnologie. Așa că nu îți mai bate capul și trăiește viața la maxim.