Apple a vrut sa faca un Serial despre Elvis Presley

Apple a dorit sa faca un serial biografic despre Elvis Presley impreuna cu Weinstein Company, insa a renuntat la idee in urma scandalului de hartuire sexuala.

Apple a vrut sa produca un serial biografic despre viata celebrului muzician Elvis Presley, compania americana fiind aproape de a intra intr-o intelegere cu compania Weinstein pentru producerea sa. Planurile celor de la Apple au fost totusi oprite zilele acestea dupa ce un scandal de hartuire sexuala a “inconjurat” compaina si a dus la demiterea presedintelui sau, care este in centrul acuzatiilor.

Apple a decis sa nu se asocieze cu o companie a carui fost presedinte a hartuit sexual actrite timp de cativa zeci de ani inainte ca totul sa fie facut public de catre jurnalistii americani. Acum cei de la Weinstein incearca sa intre in discutii cu o alta companie care a fost interesata de producerea seriei biografice inainte ca intelegerea sa fie aproape de realizare cu Apple, dar e greu de spus ce se va intampla.

Apple dorea sa faca initial o serie biografica despre Elvis Presley, insa dorea sa o extinda si la alti celebri artisti americani precum Prince, sau Michael Jackson, dar planurile par sa fi fost, cel putin, amanate. Totusi, interesul celor de la Apple pentru asemenea creatii este interesant si va sta cu siguranta la baza altor investitii mai importante in anii urmatori pentru a crea continut original pe care abonatii Apple Music sa il vrea.

Apple investeste de ceva vreme in crearea de continut original pentru Apple Music, asa ca este de asteptat sa vedem si alte creatii mult mai importante realizate de catre cei din Cupertino.

Apple serial biografic Elvis Presley