eMAG – Samsung Galaxy S7 cu 1400 LEI Reducere

eMAG are Samsung Galaxy S7 cu 1400 de LEI reducere in campania Stock Busters, telefoanele avand preturi foarte bune pentru o perioada limitata de timp.

eMAG are Samsung Galaxy S7 la promotie in campania Stock Busters, telefoanele companiei Samsung beneficiind de reduceri de pana la 1400 de LEI in momentul de fata, iar daca sunteti interesati sa cumparati un asemenea model, va recomand sa va grabiti cat inca mai gasiti unitati disponibile in stoc.

eMAG are in aceasta pagina toate modelele de telefoane Samsung Galaxy S7 care se bucura de reduceri de pana la 1400 de LEI in campania Stock Busters, preturile fiind atat de bune incat e putin proabil sa mai vedeti promotii similare pana in preajma Craciunului, deci peste 2 luni de zile.

eMAG are foarte multe modele de telefoane Samsung disponibile in promotie, deci separat de Samsung Galaxy S7 veti gasi inclusiv Samsung Galaxy S8, sau Samsung Galaxy Note 8, insa preturile nu sunt nici pe departe la fel de bune precum in cazul primei seii, asa cum era de asteptat, de altfel.

eMAG are telefoanele Samsung Galaxy S7 cu reduceri de pana la 1400 de LEI in momentul de fata in aceasta lista si preturile sunt chiar mai mici decat cele ale seriei iPhone 7 lansate anul trecut de catre compania Apple, deci va puteti bucura de preturi mult mai bune decat ceea ce ofera cei din Cupertino pentru produsele lor.

eMAG are in campania Stock Busters reduceri de pana la 50% la peste 50.000 de produse, asa ca va recomand sa analizati foarte bune oferta lor pentru a descoperi multe alte promotii cel putin la fel de bune precum cele pentru seria Samsung Galaxy S7.

eMAG Samsung Galaxy S7 1400 LEI Reducere