Cum obtii un iPhone 8 gratuit daca esti disperat

Intr-o perioada in care exista multe tepe cu iPhone 8 gratuit pe Facebook, Instagram si restul retelelor de socializare, un american a reusit sa obtina fara bani noul telefon al companiei Apple printr-un gest extrem care a impresionat exact pe cine trebuie.

Mai exact, barbatul si-a tatuat pe brat logo-ul operatorului de telefonie mobila T-Mobile din SUA si dupa ce clipul video al momentului a fost vazut de catre presedintele companiei, acesta a promis ca-i va trimite un iPhone 8 gratuit pentru ceea ce a facut pentru a-l obtine.

iPhone 8 gratuit

Din cate se pare, tatuajul cu logo-ul T-Mobile este unul permanent, asa ca barbatul va avea marcajul pe mana pana cand va decide sa treca printr-un proces de eliminare a sa, dar macar a obtinut un iPhone 8 gratuit de la operatorul de telefonie mobila, prima gratuitate de acest gen.

Aceasta metoda de a obtine un iPhone 8 gratuit este mult mai sigura decat partajarea unui status sau aprecierea vreunei postari, 99.9% dintre cele existente pe retelele de socializare fiiind tepe menite sa pacaleasca oamenii creduli si disperati a obtina gratuit un telefon al Apple.