Healthy Habits – mananca sanatos cu ajutorul Apple

Healthy Habits, sau Obiceiuri Sanatoase, este o noua sectiune de aplicatii publicata in App Store de catre compania Apple, ea incercand sa ne recomande moduri simple si sanatoase de a ne mentine sanatosi sau pentru a ne imbunatati sanatatea.

Dupa cum veti vedea din momentul accesarii sectiunii, compania Apple listeaza un numar mic de aplicatii pentru utilizatorii sai, insa pentru ca vorbim despre un subiect atat de important, era necesar ca o selectie extrem de riguroasa sa fie facuta pentru utilizatori.

In sectiunea Healthy Habits cei de la Apple ne prezinta aplicatii care ne invata cum sa mancam mai sanatos, aplicatii care ne invata sa facem exercitiile de fitness potrivite sau aplicatii care ne ajuta sa ne relaxam atunci cand suntem stresati, deci cu siguranta veti gasi titluri interesante.

Avand in vedere ca incepand de acum doua saptamani compania Apple a decis sa angajeze oameni care sa aleaga aplicatiile promovate prin aceste sectiuni, stiti ca indiferent de alegerea facuta, ea va fi una buna si probabil nu veti regreta banii platiti.

Sectiunea Healthy Habits poate fi accesata urmand acest link.

healthy habits mananca sanatos apple

Articolul precedenteMAG – Reducere la Apple Watch de Stock Busters
Articolul următorFacebook Messenger – noua Actualizare pentru iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.