iPhone X – Apple Initiaza Campania de Promovare

iPhone X are campania de promovare initiata de catre compania Apple, primele panouri publicitare pentru noul telefon aparand deja in cateva dintre cele mai mari orase de pe planeta. Cei de la Apple incep sa readuca iPhone X in atentia lumii intregi cu doar putin peste 2 saptamani inainte ca telefonul sa poata fi precomandat de catre cei interesati sa cumpere cel mai noi model de telefon al celor din Cupertino.

iPhone X apare in panouri publicitare imens amplasate de catre cei de la Apple in orase precum Toronto, Londra, Tokio, San Francisco si multe alte locatii importante pentru cei din Cupertino. Apple isi concentreaza promovarea pe orasele in care inregistreaza cele mai mari vanzari pentru iPhone, astfel ca nu vom vedea panouri publicitare de acest gen in Romania inaintea lansarii iPhone X, tara noastra nefiind importanta pentru Apple.

iPhone X apple promovare 1

iPhone X este promovat de catre compania Apple in imagini inregistrate din diverse unghiuri, acestea prezentand atat carcasa telefonului, cat si decupajul ecranului care acopera aproape tot panoul frontal. Cei de la Apple promoveaza deasemenea data de 3 noiembrie pentru lansarea iPhone X si nu data de 27 octombrie pentru deschiderea precomenzilor, insa fanii stiu cu siguranta cand sa cumpere noul telefon al Apple.

iPhone X apple promovare 5

iPhone X este promovat cu panouri publicitare imense de catre Apple

iPhone X a cam disparut din atentia lumii dupa ce Google Pixel 2 a fost prezentat si iPhone 8 Plus a inceput sa aiba probleme cu bateriile care se umflau si crapau carcasele. In weekend au aparut cateva imagini cu unitati reale ale iPhone X in utilizare de catre angajati ai Apple si ai partenerilor sai, insa asta nu e suficient pentru a readuce telefonul in atentia lumii intregi, asa ca Apple continua planul de promovare.

iPhone X apple promovare 4

iPhone X a facut intr-o buna masura uitate iPhone 8 si iPhone 8 Plus desi compania Apple abia le-a lansat pe pietele globale, insa asta nu a convins lumea sa cumpere telefoanele fara multe noutati. In aceasta idee, exista asteptari foarte mari de la iPhone X in ceea ce priveste lansarea si vanzarile, insa Apple nu va avea suficiente unitati pentru a satisface pe toata lumea, asa ca 3 noiembrie va fi o zi a multor dezamagiri.

iPhone X apple promovare 3

iPhone X va fi lansat pe 3 noiembrie si in Romania, insa precomenzile vor incepe in data de 27 octombrie si in tara noastra, asa ca exista timp sa precomandati noul produs. Desigur ca stocurile vor fi atat de limitate incat precomenzile vor fi greu de onorat pentru iPhone X, insa poate ca Apple va reusi intre timp sa-si creasca suficient de mult productia pentru a nu dezamagi foarte multa lume.

iPhone X apple promovare 2

 

14 COMENTARII

  1. Eu o să fac precomandă online dar cu opțiunea de al ridica din magazinul pe data de 3. Așa îl descărca și îl activez acolo, in caz de vine cu bateria unflata…?

  2. Eram aproape hotarat sa-l iau , dar cand vad ca nici macar la STBR nu au putut sa intreaca telefoanele cu Android , ma mai gandesc – si mai are si uratenia aia de camera pe spate si decupaj in ecran .
    Nu mai zic de toate problemele cu baterii care se umfla , multitasking de rahat , sunete prin difuzoare , incarcari rapide si wireless limitate ,notification center e un haos , iOS 11 de cacao si multe altele .
    Pe bune ? Asta e minunea mult asteptata ?

  3. Doar essencial phone are stbr mai bun oficial
    Dar daca pt tine 1% decide daca iti iei sau nu..e clar ca banii sunt problema..clasic teorie de saracisme..daca costa 300$ faceai orice pt el

  4. Parca e intr-un bumper de silicon de ala ieftin..ce margini urate are..E unul din cele mai urate telefoane din ultimii ani..chiar nu stiu ce a fost in capul astoara de la apple. Au noroc ca au clientela care e in stare sa cumpere orice daca apple le zice ca e ok pt ei..parerea lor nici ca mai conteaza.

  5. Vai, dar la culoare nu prea ma gandesc. Iphone X sa fie. Eu ma simt aiurea ca are urechile mari. Mai bine îi pun cercei. Husa nu îmi trebuie. Pam-pam !!!

  6. Ai dreptate – e foarte de rahat .E bina ca nu ai dat-o iar pe problema banilor . Transmite-i colegului tau srb ce ti-am spus in alt post referitor la bani .

  7. Și tot nu mi-ai spus cu ce te ocupi, nu mi-ai prezentat nici un proiect la care lucrezi tu…doar mi-ai spus că ai bani să mă cumperi pe mine și pe SRB. Înseamnă că lucrezi la stăpân și de asta nu ai mai răspuns și după comentariul meu ți-a intrat un atac de panică, pentru că munca ta este nesemnificativa și ca poți fi înlocuit de un robot în următorii ani.