iPhone X – Apple Initiaza Campania de Promovare

14

iPhone X are campania de promovare initiata de catre compania Apple, primele panouri publicitare pentru noul telefon aparand deja in cateva dintre cele mai mari orase de pe planeta. Cei de la Apple incep sa readuca iPhone X in atentia lumii intregi cu doar putin peste 2 saptamani inainte ca telefonul sa poata fi precomandat de catre cei interesati sa cumpere cel mai noi model de telefon al celor din Cupertino.

iPhone X apare in panouri publicitare imens amplasate de catre cei de la Apple in orase precum Toronto, Londra, Tokio, San Francisco si multe alte locatii importante pentru cei din Cupertino. Apple isi concentreaza promovarea pe orasele in care inregistreaza cele mai mari vanzari pentru iPhone, astfel ca nu vom vedea panouri publicitare de acest gen in Romania inaintea lansarii iPhone X, tara noastra nefiind importanta pentru Apple.

iPhone X apple promovare 1

iPhone X este promovat de catre compania Apple in imagini inregistrate din diverse unghiuri, acestea prezentand atat carcasa telefonului, cat si decupajul ecranului care acopera aproape tot panoul frontal. Cei de la Apple promoveaza deasemenea data de 3 noiembrie pentru lansarea iPhone X si nu data de 27 octombrie pentru deschiderea precomenzilor, insa fanii stiu cu siguranta cand sa cumpere noul telefon al Apple.

iPhone X apple promovare 5

iPhone X este promovat cu panouri publicitare imense de catre Apple

iPhone X a cam disparut din atentia lumii dupa ce Google Pixel 2 a fost prezentat si iPhone 8 Plus a inceput sa aiba probleme cu bateriile care se umflau si crapau carcasele. In weekend au aparut cateva imagini cu unitati reale ale iPhone X in utilizare de catre angajati ai Apple si ai partenerilor sai, insa asta nu e suficient pentru a readuce telefonul in atentia lumii intregi, asa ca Apple continua planul de promovare.

iPhone X apple promovare 4

iPhone X a facut intr-o buna masura uitate iPhone 8 si iPhone 8 Plus desi compania Apple abia le-a lansat pe pietele globale, insa asta nu a convins lumea sa cumpere telefoanele fara multe noutati. In aceasta idee, exista asteptari foarte mari de la iPhone X in ceea ce priveste lansarea si vanzarile, insa Apple nu va avea suficiente unitati pentru a satisface pe toata lumea, asa ca 3 noiembrie va fi o zi a multor dezamagiri.

iPhone X apple promovare 3

iPhone X va fi lansat pe 3 noiembrie si in Romania, insa precomenzile vor incepe in data de 27 octombrie si in tara noastra, asa ca exista timp sa precomandati noul produs. Desigur ca stocurile vor fi atat de limitate incat precomenzile vor fi greu de onorat pentru iPhone X, insa poate ca Apple va reusi intre timp sa-si creasca suficient de mult productia pentru a nu dezamagi foarte multa lume.

iPhone X apple promovare 2