iPhone 8 – Solutia Ieftina de Incarcare Rapida

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X au o solutie ieftina de incarcare rapida de care oricine se poate bucura fara a cumpara accesoriile scumpe ale Apple.

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X au un sistem de incarcare rapida integrat de catre compania Apple, el permitand incarcarea a 50% din capacitatea bateriei in doar 30 de minute de la conectarea la priza. Acest sistem de incarcarea rapida pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X impune totusi cumpararea acestui cablu si a acestui incarcator, deoarece Apple limiteaza incarcarea la utilizarea lor, deocamdata.

iPhone 8, si restul modelelor, pot fi totusi incarcate aproape la fel de rapid si cu un alt model de incarcator pe care compania Apple il include in cutiile unor produse. Mai exact, acest incarcator al companiei Apple poate oferi un timp de incarcare foarte apropiat de cel al incarcatorului recomandat pentru incarcare rapida pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X, diferenta fiind de doar cateva minute intre ele, dupa cum puteti vedea mai jos.

iPhone 8 Plus are in imaginea de mai jos comparata incarcarea facuta cu diverse tipuri de incarcatoare ale companiei Apple, iar cel mai bun pret/performanta il ofera cel de 12W. Acest tip de incarcator este inclus de catre compania Apple in cutiile tabletelor iPad livrate in lumea intreaga, insa poate fi folosit fara probleme pentru a oferi telefoanelor iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X o incarcare mult mai rapida decat cu incarcatoarele standard.

iPhone 8 si solutia ieftina pentru o incarcare mai rapida

iPhone 8 Ieftina Incarcare Rapida

iPhone 8 Plus are in imaginea comparati timpii de incarcare folosind diversele incarcatoare pe care compania Apple le vinde si le include in pachetele produselor vandute in lumea intreaga. Se poate observa extrem de clar faptul ca iPhone 8 Plus se incarca extrem de greu cu incarcatorul standard de 5W, 3 ore fiind necesare pentru a finaliza incarcarea, cu peste o ora mai mult decat in cazul folosirii incarcarii cu un incarcator de iPad, sau unul USB-C.

iPhone 8 Plus se incarca in doar 2 ore folosind incarcatorul pentru iPad, iar cel USB-C de 29W il incarca in aproape 2 ore, timpul scazand cu inca aproape 10 minute in cazul folosirii incarcatoarelor de 61W si 87W. Practic, dincolo de incarcatorul de 29W incarcarea iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X nu se va face cu mult mai rapid, diferenta fiind complet neglijabila pentru utilizatorii obisnuiti.

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone 8 vor avea diferenta cea mai mare vizibila intre incarcarea cu incarcatorul standard de 5W si cel de 12W pentru iPad, de aici diferentele scazand intre incarcatoare. Teoretic, incarcatorul de 12W pentru iPad nu ofera incarcare rapida pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X, deci e posibil sa nu obtineti incarcare de 50% a bateriei in 30 de minute, dar per total veti fi extrem de aproape de cel de 29W.

22 COMENTARII

  1. Deci cu alte cuvinte, încărcarea “rapidă” de la Apple este în realitate doar o încărcare forțată. Logic că dacă bagi un încărcător de 29W încarcă mai repede, este valabil pentru orice dispozitiv, dar asta nu înseamnă că are încărcare rapidă. Sunt sigur că și un iPhone 7 se poate încărca fără probleme cu acest încărcător de 29W, și asta fără să aibă încărcare rapidă. Oricum pentru mine este egal cu 0, niciodată nu am rămas fără baterie sau am avut nevoie urgentă de o încărcare rapidă.

  2. https: //www. youtube .com /watch?v=u-4Zp4h15rM aici arată faptul că încărcarea rapidă a lui iPhone 8+ este de tot râsul, conform video, iPhone 7+ fiind mai rapid la încărcarea cu încărcătorul pentru MacBook.

  3. Încărcare rapidă înseamnă întotdeauna încărcare forțată, la amperaj mare.

    iPhone-urile, până la 7 inclusiv, aveau input de maxim 7,5W. Încărcătorul din pachet are 5W. Încărcătoarele de iPad au 10W și 12W. Dacă încarci un iPhone 7 cu un încărcător de iPad, se va încărca mai repede, dar nu cu mult, căci maximul pe care îl acceptă telefonul este 7,5W.

    iPhone 8 are input de maxim 15W, ceea ce înseamnă că e diferență mare între încărcarea cu 5W, din pachet, și încărcarea la 12W.

  4. Pentru că e primul, ca putere, care încarcă cu maximul primit de iPhone.
    Cel de iPad are maxim 12W, deci nu încarcă cât de repede se poate.
    Cel de 29W încarcă cu 15W telefonul.

  5. Nu știu să-ți spun. Tot ce știu, ți-am zis deja.
    Pot doar specula de aici încolo. Cred că nu au mai vrut o nouă linie de producție pentru un nou încărcător, când au deja în ofertă două opțiuni pentru Fast Charge – 12W cel de iPad și 15W max cel de 29W de la Macbook.
    Oricum, cel de iPad, de 12W mie-mi încarcă telefonul destul de repede, considerabil mai repede decât îmi încărca 7 Plus-ul.

  6. Încărcătoarele de iPad sunt de două feluri. De 5V și 2.1A și de 5V și 2.4A.
    W se află înmulțind voltajul cu amperajul. Deci, avem 10.2W și 12W.
    Dacă îl ai pe cel din urmă, de 12 W (sau 5V și 2.4A, cum scrie pe el), nu merită să cumperi încărcătorul de 80$!