Prima Pagina iPhone Apps for running – cele mai bune aplicatii pentru jogging

Apps for running – cele mai bune aplicatii pentru jogging

Apps for Runners este o sectiune de aplicatii lansata recent in App Store de catre compania Apple, iar cu ajutorul sau cei din Cupertino ne recomanda cele mai bune aplicatii pentru jogging.

Daca alergati in mod constant pentru a va imbunatati conditia fizica, atunci sectiunea Apps for Runners poate fi ideala pentru voi, compania Apple recomandand cele mai bune aplicatii care ne pot motiva sa ne indeplinim obiectivele, sau sa ne monitorizam sesiunile de alergare.

Angajatii celor din Cupertino au ales pentru noi o multitudine de aplicatii extrem de interesante care ne ofera posibilitatea de a avea cea mai buna exeperienta de alergare indiferent de locatia in care facem exercitiile fizice sa de conditiile in care se intampla totul.

Sectiunea Apps for Runners este disponibila urmand acest link.

aplicatii pentru alergare

  • Alin.M

    ce prostie ordinara au reusit sa faca cei din departamentul iTunes, dau click pe link imi deschide safari ca sa ma redirectioneze apoi direct in iTunes sa imi spuna ca nu gaseste resursa (pentru ca au scos magazinul din app)… pfff deci nici macar nu pot sa vad lista

  • It just works… de acum doar de pe iPhone si iPad.