iPhone 7 este mai Valoros la Google decat Apple

iPhone 7 are o valoare mai mare la Google decat la Apple pentru clientii interesati de un trade-in pentru a cumpara un Google Pixel 2 de la companie.

iPhone 7 valoreaza mai mult la Google decat la Apple pentru clientii care sunt interesati sa faca trade-in pentru a cumpara un model nou de telefon mobil in perioada urmatoare. Cei de la Google ofera bani in schimbul telefoanelor iPhone 7 si iPhone 7 Plus pe care clientii dornici sa cumpere Google Pixel 2 sunt dispusi sa le lase la companie in ideea de a reduce pretul de achizitie pentru noile modele de telefoane.

iPhone 7 are o valoare mai mare la Google decat la compania Apple cand vine vorba de trade-in, prima oferind 360 de dolari, in timp ce Apple ofera numai 325 de dolari. In cazul iPhone 7 Plus diferenta este mult mai mica, cei de la Google oferind 388 de dolari pentru persoanele dornice sa renunte la vechile telefoane, in timp ce Apple ofera 375 de dolari, cei din Cupertino punand mai mult pret pe telefoanele mai mari.

iPhone 7 este mai valoros la google decat Apple

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au valori de trade-in mult mai mici decat cele pe care clientii le pot obtine daca vand produsele prin intermediul website-urilor de vanzari online, dar asta nu e ceva anormal. Valoarea oferita pentru telefoanele mobile prin servicii de trade-in, sau buy-back, este intotdeauna cu cel putin 30% – 50% mai mica decat valoarea de piata, dar sunt oameni dispusi sa renunte la bani in unele momente.

iPhone 7 Valoros Google Apple 1

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au preturi de trade-in si buy-back mult mai mici in Romania la programele care exista in tara noastra, unele dintre ele fiind stabilite in dolari chiar de producatori. Daca v-ati gandit vreodata sa profitati de programele de trade-in sau buy-back pe care producatorii le au, va recomand sa va razganditi, iar daca aveti un iPhone 7, veti obtine mai multi bani vanzandu-l pe OLX.