WhatsApp pentru iPhone a fost Actualizata pe iOS

WhatsApp este cea mai folosita aplicatie de mesagerie text de pe planeta, cu peste 1.2 miliarde de utilizatori activi de pe iPhone si android in intreaga lume in momentul de fata. Pentru ca aplicatia WhatsApp este atat de folosita, compania din spatele sau a actualizat-o in cursul acestei seri, noua versiune putand fi descarcata chiar acum pe terminalele noastre iPhone.

WhatsApp in actualizarea de astazi ne aduce intr-un final posibilitatea de a face cautari in discutiile purtate cu prietenii nostri, functia fiind oferita si in chat-uri individuale. In continuare, aplicatia WhatsApp a fost optimizata pentru iOS 11, astfel ca design-ul sau va fi mult mai potrivit cu interfata adusa de catre noua versiune a sistemului de operare, deci vom avea o experienta mai buna in a o folosi.

WhatsApp aduce in final si posibilitatea de a publica actualizari ale statusului care sunt disponibile timp de numai 24 de ore, fundalul acestora putand fi personalizat de catre noi.

  • Search messages within a specific chat: Open any chat, tap the chat name at the top to go to Contact Info/Group Info, and then tap Chat Search.
  • Design improvements for iOS 11.
  • Post text-only updates to your status and they’ll be visible for 24 hours. Just tap the pencil icon in the Status tab, type what you’d like to share, and pick a background color or font.

WhatsApp este o aplicatie oferita gratuit de catre cei de la WhatsApp si Facebook, asa ca o puteti descarca gratuit din AppStore urmand acest link, dar si din Google Play.

WhatsApp Update Functii iPhone