iPhone X Elimina Touch ID din toate iPhone

iPhone X va elimina Touch ID din toate modelele viitoare majore ale iPhone, compania Apple avand planuri foarte mari pentru recunoasterea faciala in 2018.

iPhone X va elimina Touch ID din toate modelele noi ale iPhone pe care compania Apple urmeaza sa le lanseze in cursul anului 2018 pe pietele globale, dupa cum unii dintre voi stiati deja. Estimari de acum cateva saptamani ale analistilor sunt sustinute din nou cu informatii privind intentiile companiei Apple de a face Touch ID uitat complet din iPhone incepand cu anul 2018, iPhone X pornind o adevarata revolutie.

iPhone X are Face ID integrat deoarece Apple nu a fost capabila sa integreze Touch ID sub ecranul telefonului, iar acum va aduce noua tehnologie la toate modelele iPhone. Era de altfel logic sa vedem ca Face ID face trecerea din iPhone X catre viitoarele modele ale iPhone pe care compania Apple le pregateste, recunoasterea faciala urmand a fi unul dintre punctele cheie ale strategiei Apple pentru viitor.

iPhone X va avea in Face ID unul dintre principalele puncte de promovare pe care compania Apple le va folosi pentru a convinge lumea sa cumpere noul telefon. Apple este deasemenea sigura si de faptul ca Face ID va avea succes foarte mare, altfel nu s-ar pregati sa integreze functia din iPhone X in viitoarele modele ale iPhone, dar inclusiv in iPad, Touch ID urmand a deveni istorie incepand din 2018, asa cum era de asteptat.

iPhone X elimina Touch ID din toate iPhone in 2018

iPhone X are Face ID atat de interesant pentru toata lumea incat inclusiv producatorii de telefoane Android vor sa implementeze functia in propriile produse incepand de anul viitor. Avand in vedere ca nu toti producatorii de telefoane Android vor putea copia Face ID in propriile produse, ei vor incerca sa atace iPhone X cu functii care nu exista in telefonul Apple, mai exact un cititor de amprente integrat in ecran.

“We predict all new 2H18F iPhone models will likely abandon fingerprint recognition. We believe this change will allow all new models to realize a competitive advantage via differentiation, on the back of an integrated user experience of full-screen design and TrueDepth Camera/ Facial recognition/ Face ID/ AR applications.”

iPhone X ii ofera companiei Apple un avans tehnologic de minim 2.5 ani in fata producatorilor Android, conforma analistilor, iar americanii vor sa profite de acest lucru si pentru viitoarele iPhone sau iPad. Desigur ca intre timp producatorii Android vor incerca sa dezvolte recunoasterea faciala din Android, insa ea nu va deveni prea curand cel putin la fel de buna precum Face ID din iPhone X, dupa cum e si normal.

iPhone X a fost anuntat de catre Jony Ive ca fiind telefonul ce va initia o revolutie majora in lumea Apple, asa ca ne putem astepta la orice pentru nii urmatori de la compania americana. Cred ca separat de aducerea Face ID in viitoare modele ale iPhone, compania Apple va prelua de la iPhone X si alte functii, sau ar mai putea lansa tehnologii noi despre care inca nu am auzit.

iPhone X Touch ID