iPhone 8 – Camera Comparata cu un DSLR Hasselblad

24

iPhone 8 are camera comparata cu un aparat DSLR Hasselblad X1D in pozele de mai jos pentru a ne arata cat de mult s-a apropiat compania Apple de perfectiune in ceea ce priveste calitatea pozelor si clipurilor video facute cu noile sale telefoane mobile lansate luna trecuta.

iPhone 8 este pus fata in fata cu un aparat DSLR Hasselblad X1D care costa nu mai putin de 900 de dolari, deci cat peste 10 telefoane mobile ale companiei Apple, iar diferentele sunt uriase, din cam toate punctele de vedere pentru care poti compara pozele facute in diverse conditii.

iPhone 8 are o camera de 12 megapixeli cu un senzor de imagine mic, atat cat poate fi inghestuit intr-un telefon mobil, in timp ce Hasselblad X1D are o camera de 51 de megapixeli, cu un senzor extrem de performant, dar si un obiectiv pe masura calitatii camerei in sine.

iPhone 8 nu poate castiga intr-un test de acest gen in fata unui aparat DSLR precum Hasselblad X1D, dar este bine sa vedem cat de mari sunt diferentele intre un telefon mobil si camerele foarte scumpe pe care fotografii profesionisti le folosesc pentru a face poze excelente.

iPhone 8 hasselblad

iPhone 8 hasselblad 1

iPhone 8 hasselblad 2

iPhone 8 hasselblad 3

iPhone 8 hasselblad 4

iPhone 8 hasselblad 5

iPhone 8 hasselblad 6

iPhone 8 hasselblad 7