eMAG – iPhone 8 si Galaxy Note 8 cu Reduceri

eMAG are iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8 cu reduceri disponibile in magazinul online, oferata fiind foarte restrictiva din cauza stocurilor foarte mici.

eMAG are iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8 cu reduceri in momentul de fata, cele doua modele de telefoane mobile beneficiind de pret promotional desi au fost lansate cu nu foarte mult timp in urma pe piata, deci teoretic nu ar fi trebuit sa fie disponibile la promotie chiar atat de curand pentru noi.

eMAG vinde in primul rand iPhone 8 resigilat cu suficient de buna in aceasta pagina, stocurile fiind extrem de reduse pentru ca exista extrem de putine modele returnate, asa ca daca gasiti ceva care sa va placa, trebuie sa va grabiti cu achizitia, sa cum se intampla si cu Samsung Galaxy Note 8.

eMAG are deasemenea in vanzare telefoane Samsung Galaxy Note 8 resigilate care se bucura de de reducere in aceasta pagina, in cazul telefoanelor companiei Samsung oferta fiind la fel de redusa precum in cazul iPhone 8, iar cu stocurile vorbim despre aceeasi problema din cauza faptului ca telefoanele sunt recent lansate.

eMAG are oferte la telefoanele iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8 resigilate pentru ca unii clienti n-au fost multumiti de ceea ce au cumparat si au returnat produsele, ele fiind verificate inainte de a fi puse in vanzare, deci nu veti cumpara o unitate stricata, ci doar una scoasa din cutie, folosita putin si resigilata.

eMAG are oferte foarte putine deocamdata la iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8 si nu se stie cand s-ar putea imbunatati, asa ca daca gasiti ceva care sa va placa, ar fi bine sa cumparati acum.

eMAG iPhone 8 Galaxy Note 8 Reduceri

Articolul precedentiPhone va avea Suport Apple Pencil Integrat
Articolul următorFacebook update a fost lansat pentru iPhone si iPad in AppStore
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.