iOS 10.2.1 Jailbreak a fost Lansat – Video

iOS 10.2.1 jailbreak a fost lansat pentru iPhone si iPad, iar iOS 10.3.1 jailbreak este in proces de dezvoltare in vederea alnsarii pentru utilizatori.

iOS 10.2.1 jailbreak a fost lansat in cursul noptii trecute de catre un dezvoltator care a decis sa ofere software-ul, deocamdata, pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus care ruleaza aceasta versiune a sistemului de operare, insa si alte modele ar trebui sa fie compatibile, desi solutia NU a fost testata pe ele.

Mai exact, iOS 10.2.1 jailbreak ar trebui sa functioneze inclusiv pe iPhone SE, iPhone 6S si iPad Air 2, insa aici faceti instalarea pe propria raspundere deoarece dezvoltatorul sustine ca nu a testat software-ul, deci el fie nu functioneaza, fie exista probleme foarte mari cu utilizarea sa.

iOS 10.3.1 jailbreak este deasemenea in dezvoltare, iar pana acum a fost anuntata doar compatibilitatea cu iPhone 6S, dar e posibil ca si alte iDevice-uri sa fie compatibile, dar deocamdata detalii cu privire la acest suport nu au fost oferite de catre dezvoltatorul solutiei de jailbreak.

Ca sa fiu sincer, nu v-as recomanda sa folositi aceasta noua solutie de jailbreak numita Saigon, iar asta pentru ca ea nu este 100% pregatita, insa daca doriti sa o faceti, atunci puteti descarca de aici aplicatia care va permite sa faceti jailbreak, iar instalarea sa se face folosind Cydia Impactor.

https://youtu.be/r27rDpK6zRE

7 COMENTARII