eMAG – Apple Watch cu 1000 de LEI Reducere

eMAG are Apple Watch cu reduceri de pana la 1000 de LEI in momentul de fata, ceasurile inteligente ale celor din Cupertino beneficiind de promotii bune.

eMAG vinde Apple Watch cu 1000 de LEI reducere in momentul de fata, ceasul inteligent al companiei Apple avand parte de promotii extrem de interesante in aceasta pagina pentru toti cei interesati sa se bucure de un produs foarte bun la un pret cu mult mai mic decat isi imaginau acum cateva saptamani.

eMAG are reduceri la Apple Watch si pentru ca recent Apple Watch 3 a fost lansat si poate fi cumparat de aici, iar dupa lansarea acestor noi modele de ceasuri inteligente au fost scazute preturile de baza pentru vechile modele de smartwatch-uri pe care cei de la Apple le au in oferta pentru clienti.

eMAG are promotii destul de limitate la Apple Watch pentru ca vorbim despre interes foarte mare pentru ceasurile inteligente dupa lansarea noilor modele, astfel ca stocurile s-au epuizat destul de repede dupa ce au fost aplicate reduceri de pana la 1000 de LEI pentru unitatile disponibile in stocul magazinului.

eMAG are cam toate modelele Apple Watch in oferta, cateva zeci de modele fiind disponibile pentru achizitie, insa in aceasta pagina gasiti reduceri limitate la unitatile noi, dar exista si optiunea de a cumpara resigilate care au reduceri mai mici, dar un pret de baza si mai mic pentru produsul in sine.

eMAG nu are doar Apple Watch in oferta in momentul de fata, diverse alte modele de ceasuri inteligente fiind deasemenea disponibile, impreuna cu reduceri la multe alte produse.

eMAG Apple Watch