Luna Transforma tableta iPad intr-un MacBook

Luna este un accesoriu la care fanii Apple doar au visat pana acum, el permitand transformarea unei tablete iPad intr-un adevarat macBook Pro al Apple.

Luna este un accesoriu extrem de interesant care a fost gandut pentru a le permite utilizatorilor de tablete iPad sa isi transforme produsele in adevarate MacBook Pro in cateva secunde. In clipul video de mai jos puteti vedea o tableta iPad care permite controlarea sistemului de operare macOS de pe un MacBook Pro folosind doar simple atingeri ale ecranului, asa cum viseaza toti fanii Apple de cativa ani, dar nu prea primesc.

iPad are practic transmisa de pe MacBook Pro o imagine in oglinda a interfetei de utilizator multumita accesoriului Luna, acesta trebuind doar introdus in portul USB al laptop-ului. Din acel punct, tableta iPad permite controlarea MacBook Pro-ului fara probleme si efort, desi cu un usor lag, asa cum este de asteptat pentru solutiile de acest gen, insa utilitatea sa nu poate fi totusi pusa la indoiala in vreun fel.

https://www.youtube.com/watch?v=JVY9LLKGs1A

Luna transforma tableta iPad intr-un MacBook Pro

Luna a obtinut prin intermediul Kickstarter finantare pentru lansarea accesoriului, iar la pretul de aproximativ 60 de dolari orice posesor de iPad va putea controla un MacBook Pro fara probleme.

Luna iPad Macbook pro