Windows 10 te Impiedica sa Trisezi in Jocuri

Windows 10 te impiedica sa trisezi in jocuri multumita unui nou sistem implementat special de catre compania Microsoft pentru a limita expansiunea acestor programe.

Windows 10 are in actualizarea Fall Creators Update un nou sistem menit sa impiedice utilizatorii sa triseze in jocurile pe care le folosesc in propriile calculatoare. Compania Microsoft a gasit de cuviinta sa ajute industria producatoare de jocuri cu aceasta problema care afecteaza tot mai multe titluri, astfel ca acum functia TruePlay a fost activata automat pentru a impiedica trisarea in jocurile facute pentru platforma Windows.

Producatorii de jocuri primesc automat informatii de la calculatoarele noastre daca se detecteaza ca trisam in jocuri, insa desigur ca sistemul poate fi dezactivat. Chiar si asa, unele jocuri ne-ar putea impune sa avem sistemul TruePlay activ pentru a juca diverse jocuri, asa ca dezvoltatorii ne-ar putea obliga sa-l folosim pentru a putea juca online, de exemplu, lucru care n-ar fi chiar atat de rau pentru toata lumea.

Windows 10 te Impiedica sa Trisezi in Jocuri

Sistemul de operare Windows 10 este primul in care avem implementat un sistem menit sa protejeze jocurile pe care utilizatorii le joaca, insa este si singurul care are atat de multi gameri. Daca macOS ar fi avut atat de multe jocuri disponibile, atunci ar fi existat posibilitatea ca Apple sa creeze ceva similar, insa pana atunci, daca instalati Fall Creators Update, stiti la ce sa va asteptati de la unele jocuri.

Windows 10 trisezi jocuri

3 COMENTARII

  1. E nu?
    Eu in orice joc trișez ?
    Bine glumeam doar in Forza horizon 3 am trișat ca nu îmi da bani de ajuns la misiuni și am vrut mașini mai scumpe ca mă saturasem să merg cu d-alea de epoca