Black Friday Romania – Cand are Loc in 2017 ?

Black Friday Romania este foarte asteptat si cand are loc in 2017 veti afla din acest articol pentru a sti cand trebuie sa aveti banii pregatiti pentru reduceri.

Black Friday Romania este unul dintre cele mai asteptate evenimente din tara noastra, iar asta deoarece vorbim despre o zi intreaga in care putem cumpara foarte multe produse cu reduceri foarte bune. Da, nu intotdeauna sunt reducerile cele mai corecte aplicate si da, nu intotdeauna preturile nu sunt crescute artificial cu multe saptamani inainte, insa in aceasta zi speciala a anului, mai toata lumea cumpara cate ceva.

Black Friday Romania este un eveniment national, pentru ca mii de magazine, si nu numai, mari si mici organizeaza promotii in diverse forme pentru a creste vanzarile. Pentru unele magazine aceasta zi poate genera si pana la 50% din incasarile anuale, da ati citit bine, pentru ca stiu sa-si gestioneze foarte bine promotiile, iar romanii sunt mereu dornici sa profite de reduceri, asa ca fac cheltuieli foarte mari, in ciuda faptului ca mai toata lumea se plange de faptul ca nu are bani.

Black Friday Romania incepe, probabil, pe 17 noiembrie

Black Friday Romania ar trebui sa inceapa, cel mai probabil, pe data de 17 noiembrie, cu o zi mai devreme fata de evenimentul organizat in cursul anului trecut. Stim deja ca eMAG da tonul Black Friday Romania, deci data la care va anunta magazinul online evenimentul sau va fi cea oficiala, iar anul trecut el l-a organizat in 18 noiembrie, penultima zi din noiembrie, asa ca anul acesta ne asteptam la 17 noiembrie.

Black Friday Romania

Black Friday Romania organizat pe 17 noiembrie le-ar permite magazinelor sa livreze comenzile clientilor pana in apropierea Craciunului, cand se asteapta noi campanii promotionale. Stim deja din anii trecuti ca exista probleme enorme cu livrarile comenzilor facute cu ocazia Black Friday, iar in fiecare an exista posibilitatea ca unii dintre clienti sa nu-si primeasca prea rapid, sau chiar deloc, comenzile.

O luna intreaga de Black Friday in Romania

Black Friday Romania ar trebui sa aiba loc, teoretic, in doar o singura zi din an, insa dupa cum ne-am obisnuit deja, unele magazine fac in disperare campanii aproape tot anul. Desi octombrie a fost destul de lipsit de asemenea campanii de reduceri, este de asteptat ca in luna noiembrie sa vedem si campanii de reduceri care sunt bazate pe aceasta zi speciala din an, asa cum s-a intamplat anul trecut.

Black Friday Romania a fost precedat in 2016 de foarte multe campanii promotionale false derulate in octombrie si noiembrie, dar se pare ca anul 2017 ar putea fi diferit. Daca nu vor exista foarte multe campanii promotionale pana in 17 noiembrie, atunci e posibil sa avem mai multe reduceri bune si nediluate in data de 17 noiembrie, iar acest lucru este bun pentru toti cei dornici sa cumpere ceva.

Livrari intarziate, sau chiar uitate

Black Friday Romania trebuie privit ca un eveniment de shopping care ar putea fi organizat cu probleme foarte mari pentru ca anual se livreaza cu mare greutate comenzile. Este clar pentru toata lumea ca incompetenta, lipsa de investitii si lipsa de interes sunt principalele cauze pentr care clientii sufera cand vine vorba despre livrarea comenzilor, iar in 2017 vom avea cu siguranta probleme foarte mari.

Black Friday Romania ar trebui sa va puna in garda si sa va pregatiti cu multa rabdare cand vine vorba despre comenzile pe care le faceti si le asteptati, iar asta pentru ca timpii ar putea fi lungi. Din pacate, e greu de spus in ce masura vor putea firmele de curierat sa acopere toate comenzile facute de catre romani, insa daca aveti noroc, s-ar putea sa va primiti in timp util produsele comandate de la magazinel.

Acestea fiind spuse, stiu ca multi dintre voi asteptati Black Friday  Romania, insa sunt curios ce ati dori sa cumparati.