iOS 11.1 beta 5 a fost lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.1 beta 5 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara, compania Apple continuand perioada de testare a sistemului de operare inaintea lansarii iOS 11.1.

iOS 11.1 beta 5 a fost lansat pe iPhone si iPad de catre compania Apple, actualizarea venind la doar cateva zile dupa ce iOS 11.1 beta 4 a fost lansat de catre compania Apple. Desi credeam ca acea versiune a sistemului de operare este de fapt cea GM pentru iOS 11.1, ei bine iata ca incepand de astazi avem inclusiv iOS 11.1 beta 5, iar actualizarea are o dimensiune de instalare mult mai mica, deci nu este cea GM.

iOS 11.1 beta 5 este doar un nou pas facut de catre Apple spre lansarea iOS 11.1, iar schimbarile aduse sunt cu siguranta mici, dar ar putea strica tot ceea ce a adus bun iOS 11.1 beta 4. iOS 11.1 beta 5 aduce rezolvari pentru bugurile existente si imbunatatiri ale experientei generale de utilizare a sistemului de operare, asa ca va fi interesant de vazut care va fi situatia in raport cu iOS 11.1 beta 4 lansat saptamana trecuta.

iOS 11.1 beta 5 a fost lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.1 beta 5 poate fi instalat in momentul de fata doar de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch, versiunea public beta urmand a fi lansata ulterior. iOS 11.1 beta 5 poate fi instalat de catre dezvoltatori prin vizitarea meniului Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si urmarea pasilor care sunt afisati de catre compania Apple.

iOS 11.1 beta 5 nu vine singur, deoarece Apple a lansat noi versiuni beta inclusiv pentru watchOS 4.1, tvOS 11.1 si macOS High Sierra 13.1.

iOS 11.1 beta 5

39 COMENTARII

  1. SUPERB. LA android dureaza ani de zile sa rezolve probleme, si pana se rezolva iti rupe androidul in doua si il poti arunca la gunoi ca pe un sarac

  2. Srb deci prin asta admiți ca iOS 11 , cel puțin la început , a fost praf din toate punctele de vedere. Acum e super Ok și sper sa nu se strice din nou cu viitoarele actualizări.

  3. x1 mai da o plimbare si iesi din satucu ala tau ca exista si persoane care traesc in alte tari si fac scoala in strainatate. da ce sa sti tu .. Romania e plina de inapoiati si Andoisti cu figuri si inpresi !!

  4. HasA ma dor ochii cand vad cum scrii si sincer nu pot citi. sa apesi din greseala pe telefon o litera e una dar sa fii analfabet asa ca tine e alta. scuze dar nu am inteles o boaba din ce ai scris tu. pune mana pe carte si lasa internetu’.

  5. “iNpresi” (doua greseli intr-un singur cuvant) se vede ca faci scoala in strainatate si sunt mandru cand vad oameni ca tine reprezentand aceasta tara!

  6. am zis ca dintr un motiv sau altul ios 11.1 beta 4 mi a sters automat profilul de dezvoltator implicit aplicatia feedback cand l am instalat, iar acum nu-mi mai apare beta 5.

  7. pfff tare urat update ul acesta…nu recomand..are un fel de lag urat urat la inchiderea scurtaturilor deschise cu 3d touch, cel putin pe 7+….sper sa nu fie si bateria la fel de praf…

  8. HasA daca atunci cand vorbesti de facut scoala in strainatate faci referire la tine inseamna ca ceva e gresit. ori nu e scoala potrivita ori faci scoala de corectie pentru ca mai mult ca sigur esti in strainatate la furat si nu la munca.

  9. Nu știu dacă ai observat in acest nou beta, au băgat un wallpaper nou, “pure black”. Practic este un wallpaper negru, simplu, care este gândit pentru ecranul OLED al iPhone X. Exact despre ce vorbeam noi mai devreme, ca Apple s-a gândit bine cum sa prevină acel burn in al ecranelor OLED. Și este foarte posibil ca și anumite părți ale interfaței sa fie diferite fata de cea a iPhone 8, 7, 6…etc. Poate vedem o tema pe negru pentru iPhone X sau o tastatura pe negru.

  10. hmm totusi nu cred ca este menit pt asta, ar fi ciudat sa te “oblige” la wallpaper negru ca sa previi burn-in, cred ca este mai mult menit pt baterie nu? probabil cu tema neagra/wallpaper negru, te va duce 1-2 ore mai mult in privinta battery usage
    Ma gandesc daca se va pune automat cand activezi low poer mode
    Clar are un viitor stralucit si Apple poate face lucruri f interesante cu iphone pe viitor cu ios12 etc

  11. Într-adevăr, in primul rând este pentru consumul de energie. Eu folosesc wallpaper negru și chiar se văd îmbunătățiri ale bateriei. Și pe iPhone X voi folosi și chiar le recomand tuturor. Nu doar pentru a mai castiga ceva durata de viața, ci și pentru ca este foarte elegant. Negru pe OLED este super elegant. Nu te vor obliga să-l folosești dar este foarte posibil ca Apple sa ți-l recomande, poate va apărea cumva ca și o sugestie când vei alege wallpaper-ul. Gândește-te ca la OLED, ca sa redea culoarea neagră, practic ledurile ecranului sunt stinse. Deci cu cât mai mult negru vei avea pe ecranul tău, cu atât vei câștiga mai multă baterie.

  12. Mentalitate de Romania ce sa cer la niste tarani incuiati ! daca esti asa smecher. is in stranatate ca sa aiba mata bani sa iti eie iphone , te prinzi tu nu e nevoie de detali …

  13. Romania e plina de analfabeti care fac scoala in Ro. asa ca lasatima pe mine in pace vb destul de bine Romana cu toate ca nu sunt Roman si nu am facut de loc scoala Romaneasca !

  14. HasA ???? nu cumva esti din ala care spune ‘HAUR ‘ sau vinde ‘FER’ ? mie personal asa mi se pare. Nu ca as avea ceva impotriva,dar, las o in plm mai usor ….

  15. Daca este in Spania eu îl înțeleg. Aici, in clasa a 8-a încă se lupta sa învețe tabla înmulțirii. Și o alta chestie interesantă, in Spania nu poți rămâne repetent. Te trec clasa din oficiu. Aici, cu nota 5 poți merge mai departe la facultate, sa faci master…etc. Nu credeam ca poate exista așa ceva in Europa.

  16. Aurelian nu văd o relevantă afirmației tale deorece legea spusa de tine se aplica numai la LED nu și la LCD,cu wallpaper negru,nu consuma mai puțin pe LCD dacă ai culori închise.