iOS 11.1 beta 5 a fost lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.1 beta 5 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara, compania Apple continuand perioada de testare a sistemului de operare inaintea lansarii iOS 11.1.

iOS 11.1 beta 5 a fost lansat pe iPhone si iPad de catre compania Apple, actualizarea venind la doar cateva zile dupa ce iOS 11.1 beta 4 a fost lansat de catre compania Apple. Desi credeam ca acea versiune a sistemului de operare este de fapt cea GM pentru iOS 11.1, ei bine iata ca incepand de astazi avem inclusiv iOS 11.1 beta 5, iar actualizarea are o dimensiune de instalare mult mai mica, deci nu este cea GM.

iOS 11.1 beta 5 este doar un nou pas facut de catre Apple spre lansarea iOS 11.1, iar schimbarile aduse sunt cu siguranta mici, dar ar putea strica tot ceea ce a adus bun iOS 11.1 beta 4. iOS 11.1 beta 5 aduce rezolvari pentru bugurile existente si imbunatatiri ale experientei generale de utilizare a sistemului de operare, asa ca va fi interesant de vazut care va fi situatia in raport cu iOS 11.1 beta 4 lansat saptamana trecuta.

iOS 11.1 beta 5 a fost lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.1 beta 5 poate fi instalat in momentul de fata doar de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch, versiunea public beta urmand a fi lansata ulterior. iOS 11.1 beta 5 poate fi instalat de catre dezvoltatori prin vizitarea meniului Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si urmarea pasilor care sunt afisati de catre compania Apple.

iOS 11.1 beta 5 nu vine singur, deoarece Apple a lansat noi versiuni beta inclusiv pentru watchOS 4.1, tvOS 11.1 si macOS High Sierra 13.1.

iOS 11.1 beta 5

Articolul precedentBlack Friday Romania – Cand are Loc in 2017 ?
Articolul următoriPhone X Pret in Romania pentru Lansare
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.