Precomenzile iPhone X incep mai Tarziu in Romania

Precomenzile iPhone X vor incepe mai tarziu in Romania decat la ora pe care o credeam a fi valabila pana acum, noua ora fiindu-mi dezvaluita de catre Orange Romania.

Precomenzile iPhone X vor incepe mai tarziu in Romania in cursul zilei de 27 octombrie, conform unor informatii care mi-au fost furnizate de catre Orange Romania. Desi pana acum precomenzile pentru noile modele ale iPhone, inclusiv iPhone 8, au inceput la ora 00:01 in ziua precomenzilor pentru Romania, se pare ca in cazul iPhone X precomenzile vor incepe la ora 10:00 a zilei de maine, cu 10 ore mai tarziu.

Nu am o explicatie pentru aceasta intarziere in inceperea precomenzilor pentru iPhone X in Romania, chiar si in raport cu iPhone 8, insa informatia oferita de catre Orange se aplica pentru operator. Nu stiu inca daca acelasi lucru este valabil pentru ceilalti operatori de telefonie mobila, eMAG, sau alte magazine online, asa ca acolo iPhone X ar putea fi pus in vanzare la o 00:01, dar daca voi afla informatii, va voi anunta.

Ca sa fiu complet sincer cu voi, voi fi oricum treaz diseara la 00:01 pentru a vedea ce magazine vor incepe efectiv sa ofere iPhone X la precomanda, pentru ca e posibil ca Orange sa fie un caz singular. 10:00 este ora la care incep oficial precomenzile in Apple Store Online in intreaga lume, si e posibil ca Apple sa fi cerut ca toti partenerii sa deschida precomenzile la aceeasi ora pentru a se sti mai clar situatia stocurilor si cum trebuie impartite.

Cred ca e posibil ca problema stocurilor iPhone X la nivel global sa fie la baza acestei schimbari pentru deschiderea precomenzilor pentru iPhone X, dar n-am alte informatii pentru voi. Acestea fiind spuse, daca diseara se vor deschide precomenzile iPhone X la alte magazine in afara Orange, va voi anunta prin articole dedicate, asa ca veti sti din timp cand trebuie sa faceti precomanda pentru telefoane.

Daca voi primi informatii de la alte magazine/operatori, voi actualiza acest articol cu datele exacte.

Precomenzile iPhone X incep Romania