Samsung Rade de Ecranele Google Pixel 2

Samsung rade de Google Pixel 2 intr-o noua reclama care a fost creata de catre coreeni pentru a aduce in atentia lumii intregi o problema a telefoanelor sale.

Samsung rade de ecranele Google Pixel 2 intr-o noua reclama care a fost incarcata in cursul zilelor trecute pe YouTube, dar care inca nu este promovata la scara larga de catre companie. V-am spus saptamana aceasta despre problemele ecranelor Google Pixel 2, acestea fiind afectate de o retentie a imaginilor, care este caracteristica pentru ecranele folosite cu foarte multi ani in urma, dar nu si cu cele din telefoanele recente.

Samsung profitat de aceasta problema a telefoanelor Google Pixel 2 si a facut reclama in care prezinta o succesiune de laude facute de catre reviewerii carora le trimite telefoane pentru testare. Cei de la Samsung nu prezinta vreun telefon Google Pixel 2 in toata aceasta succesiune de laude, insa este destul de usor de inteles ca se face referire la faptul ca ecranele telefoanelor sale nu au probleme si sunt foarte bune.

Samsung a fost laudata de faorte multa lume pentru calitatea ecranelor Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8, iar asta pe buna dreptate, ele putand fi mai bune decat cele ale Google Pixel 2. Pana acum nu exista teste profesioniste care sa ne arate ca ecrane Google Pixel 2 sunt intr-adevar mai slabe decat cele ale Samsung Galaxy S8, sau Note 8, asa ca Samsung “incearca marea cu degetul” deocamdata.

Partea interesanta este ca Samsung vede in Google un competitor puternic, spre deosebire de trecut, iar cei de la Apple ar putea avea o atitudine oarecum similara. Indiferent de situatie, va fi interesant de vazut cum vor evolua lucrurile, mai ales ca Google Pixel 2 se dovedeste a fi un telefon destul de apreciat, pana la problema ecranelor.

https://www.youtube.com/watch?v=eLz5gFzdU3E