Prima Pagina UBER UBER Update aduce Functii Asteptate de mult Timp

UBER Update aduce Functii Asteptate de mult Timp

UBER a anuntat astazi lansarea unei actualizari care va aduce pentru utilizatorii iPhone si iPad functii importante pe care acestia le asteapta de foarte multa vreme.

UBER va lansa astazi o actualizare pentru aplicatia dedicata iPhone si Android, iar prin intermediul sau le va oferi utilizatorilor doua functii foarte importante pe care le asteapta de multa vreme. Mai exact, cei de la UBER vor oferi in sfarsit posibilitatea de a seta mai multe locatii in care o masina sa ne duca, deci nu vom mai fi limitati doar la singura locatie care poate fi introdusa in aplicatie si de la care nu se poate divaga usor.

UBER va avea un buton special in meniul pentru introducerea de locatii, iar apasarea sa va permite introducerea mai multor locatii in care soferul trebuie sa ajunga in respectiva cursa. Aceasta functie este strans legata de alta pe care UBER o va oferi inceapand de astazi, mai exact posibilitatea de a imparti pretul unei curse cu mai multe persoane, lucru care era oferit intr-o forma diferita pana in prezent pentru clienti.

uber update functii 1

UBER update aduce functii asteptate de mult timp

UBER va permite impartirea pretului unei curse intre multiple persoane, insa indiferent de durata sau lungimea acesteia, pretul va fi impartit in mod egal intre toti cei care calatoresc. Practic, daca o persoana are de parcurs o distanta mai mica decat alta, pretul va fi impartit intre cele doua persoane indiferent de sitautie, iar cei de la UBER vor fi cu siguranta criticati de implementarea facuta, asa ca ea ar putea fi imbunatatita in viitor.

uber update functii 2

UBER face schimbarile acestea pentru a usura atat experienta utilizatorilor, cat si a soferilor, dar pentru a calcula si mai exact preturile pentru cursele respective. Functia este implementata incepand de astazi si eu o am activa, deci e posibil ca si voi sa o aveti, asa ca ar trebui sa apara in aplicatia UBER, dar daca nu o vedeti, atunci ea va fi disponibila in cursul urmatoarelor zile.

Aplicatia UBER poate fi descarcata gratuit din AppStore urmand acest link.

  • tralala

    In sfarsit si vesti bune, ma mir ca nu au bagat optiunea de tips.
    Treaba cu impartitu la toti mi se pare excelenta, de multe ori cand pleci de la un restaurant unde ai petrecut cu diferse persoane frumos si politicos este sa imparti cursa la taxiu dupa ce ai impartit o masa la un restaurant indiferent de distanta ca doar nu te vezi cu prieteni de la 50 km si impartiti cursa daca tu stai la 2 km distanta, dar asta ar insemna ca toti care urca in masina sa aiba cont Uber presupun.

    Treaba cu adaugarea mai multor locatii mi se pare ce-a mai utila, ofera multa comoditate fara batai de cap.