iPhone X – Preturi Ametitoare la Bisnitarii eBay

iPhone X are preturi ametitoare la bisnitarii de pe eBay dupa deschiderea precomenzilor. Telefonul Apple este vandut la preturi demne de masini, dar era de asteptat.

iPhone X a fost lansat astazi pentru precomanda de catre compania Apple si deja exista multi bisnitari care au inceput sa puna telefoanele la vanzare prin intermediul website-ului eBay. Vorbim despre licitatii care se afla in plina desfasurare si care listeaza iPhone X la preturi care ajuns si pana la 3000 de dolari, da ati citit foarte bine aceasta suma.

iPhone X ajunge sa coste la bisnitarii de pe eBay cu de pana la 3 ori mai mult decat pretul fara taxe al companiei Apple, dar licitatiile inca nu s-au oprit. Vorbim despre oferte pentru care inca se liciteaza, majoritatea fiind deschise pana in weekend, deci preturile vor creste cu siguranta, in ciuda faptului ca exista cerere destul de buna pentru telefoane.

iPhone X – preturi ametitoare inregistrate la bisnitarii de pe eBay

iPhone X preturi eBay

iPhone X este vandut acum de catre compania Apple cu livrare la 5 – 6 saptamani de la plasarea comenzii in magazinul online, deci Mos Craciun va aduce multe iPhone X pentru clienti. Totusi, cei care n-au reusit sa faca o precomanda si vor neaparat telefonul, vor trebui sa plateasca cel putin un pret dublu pentru a se lauda cu aceasta achizitie.

iPhone X ajunge, practic, sa coste cam cat o masina aproximativ decenta, iar situatia este una destul de noua pentru telefoanele companiei Apple. Am mai vazut preturi de pana in 2000 de dolari pentru modele standard ale iPhone 6, sau iPhone 6S, insa 3000 de dolari pentru versiunea standard a unui iPhone nou nu am mai vazut, dar vorbim totusi despre iPhone X.

Apple se lupta de ani de zile cu bisnitarii de telefoane iPhone, insa in cazul iPhone X este fara dubiu faptul ca a pierdut complet lupta, sau poate ca nici nu ii mai pasa. Cei care au reusit sa precomande mai multe unitati ale iPhone X si le vor primi in ziua lansarii, vor avea cu siguranta destul de multi bani de castigat de pe urma telefoanelor.

Articolul precedentiPhone X – Pret la eMAG, Orange, Vodafone, Telekom
Articolul următoreMAG – Smartwatch la Reducere dupa iPhone X
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.