iPhone X – Preturi Ametitoare la Bisnitarii eBay

iPhone X are preturi ametitoare la bisnitarii de pe eBay dupa deschiderea precomenzilor. Telefonul Apple este vandut la preturi demne de masini, dar era de asteptat.

iPhone X a fost lansat astazi pentru precomanda de catre compania Apple si deja exista multi bisnitari care au inceput sa puna telefoanele la vanzare prin intermediul website-ului eBay. Vorbim despre licitatii care se afla in plina desfasurare si care listeaza iPhone X la preturi care ajuns si pana la 3000 de dolari, da ati citit foarte bine aceasta suma.

iPhone X ajunge sa coste la bisnitarii de pe eBay cu de pana la 3 ori mai mult decat pretul fara taxe al companiei Apple, dar licitatiile inca nu s-au oprit. Vorbim despre oferte pentru care inca se liciteaza, majoritatea fiind deschise pana in weekend, deci preturile vor creste cu siguranta, in ciuda faptului ca exista cerere destul de buna pentru telefoane.

iPhone X – preturi ametitoare inregistrate la bisnitarii de pe eBay

iPhone X preturi eBay

iPhone X este vandut acum de catre compania Apple cu livrare la 5 – 6 saptamani de la plasarea comenzii in magazinul online, deci Mos Craciun va aduce multe iPhone X pentru clienti. Totusi, cei care n-au reusit sa faca o precomanda si vor neaparat telefonul, vor trebui sa plateasca cel putin un pret dublu pentru a se lauda cu aceasta achizitie.

iPhone X ajunge, practic, sa coste cam cat o masina aproximativ decenta, iar situatia este una destul de noua pentru telefoanele companiei Apple. Am mai vazut preturi de pana in 2000 de dolari pentru modele standard ale iPhone 6, sau iPhone 6S, insa 3000 de dolari pentru versiunea standard a unui iPhone nou nu am mai vazut, dar vorbim totusi despre iPhone X.

Apple se lupta de ani de zile cu bisnitarii de telefoane iPhone, insa in cazul iPhone X este fara dubiu faptul ca a pierdut complet lupta, sau poate ca nici nu ii mai pasa. Cei care au reusit sa precomande mai multe unitati ale iPhone X si le vor primi in ziua lansarii, vor avea cu siguranta destul de multi bani de castigat de pe urma telefoanelor.

12 COMENTARII

  1. Ce vezi tu acolo, cu exceptia celui din mijloc nu sunt licitatii propriu zise. Ci este pretul stabilit concret de cei care le vand. Pentru cel din mijloc intradevar se liciteaza si sunt 12 oferte deja depuse. Insa 1175 dolari e totusi un pret apropiat de pretul standard.

  2. Bisnitarinvor exista mereu.. nu ii poti starpi nicicum. Singurele vinovate sunt companiile care lanseaza produsele cu stocuri insuficiente. La o adica oricine poate face bisnita daca intr-adevar din asta traiesti. Ideea e ca trebuie sa fi dobitoc cu acte sa platesti pret dublu pe un telefon doar ca sa il ai in ziua lansarii.
    Unii intrec orice limita. Si sincer vorbind este dreptul lor, este democratie. Fiecare e liber sa scrie ce vrea in anunt. Tu daca esti tampit si cazi in plasa aia e partea a 2. Oricum in Romania mentalitatea este sub orice critica: unii nu au ce sa puna in farfurie si stau cu parintii pensionari si isi cumpara telefoane de 1000+ euro.