iPhone X – Pret la eMAG, Orange, Vodafone, Telekom

iPhone X are pretul la eMAG, Orange, Vodafone si Telekom dezvaluit oficial astazi. iPhone X este scump in Romania, dar asta era de asteptat, avand in vedere pretul standard.

iPhone X are preturile eMAG, Orange, Vodafone, Telekom si Flanco afisatela cateva dintre marile magazine din Romania care sunt parteneri ai companiei Apple si vor avea stocuri mari pentru clienti. V-am spus inca de ieri ca preturile pentru iPhone X la eMAG, Orange, Vodafone, Telekom si Flanco vor fi mari, apropiate de cele din Apple Store Europa, iar de acest lucru v-ati convins cu siguranta, mai ales daca ati facut precomanda.

iPhone X are preturi la eMAG, Orange, Vodafone, Telekom si Flanco care sunt mari, dar asta era de asteptat, avand in vedere ca si Apple a stabilit un pret standard mare pentru telefonul sau. Preturile iPhone X la eMAG, Orange, Vodafone, Telekom si Flanco nu trebuie sa fie o surpriza pentru nimeni, iar asta pentru ca surpriza vine de la modul in care a fost organizata lansarea de catre operatorii de telefonie mobila.

iPhone X – Preturile la eMAG

iPhone X este vandut de catre eMAG in aceasta pagina la preturile de 5399 LEi pentru versiundea cu 64 GB spatiu de stocare si 6199 LEI pentru versiunea cu 256 GB spatiu de stocare. Ca sa fiu complet sincer, ma asteptam ca acestea sa fie preturile iPhone X la eMAG, dar aceasta este situatia cu toti resellerii de produse Apple din Romania, acesta fiind pretul recomandat de catre compania Apple pentru tara noastra.

Pretul iPhone X la eMAG este stabilit in mod direct si de ceea ce impune compania Apple, iar asta pentru ca toate magazinele partenere Apple au exact aceleasi preturi. Era greu de crezut ca vreunul poate avea un pret substantial mai mic, mai ales ca pretul iPhone X la eMAG este stabilit in baza celui oferit prin canalul de distributie, deci toata lumea aplica acelasi adaos la pretul final.

iPhone X Pret eMAG Orange Vodafone Telekom

Pretul iPhone x la Orange

iPhone X are pretul la Orange, in aceasta pagina, stabilit la valoarea de 1150 de euro pentru modelul de 64 GB spatiu de stocare, versiunea cu 256 GB spatiu de stocare fiind de aproape 1300 de euro. Pretul iPhone X la Orange este foarte apropiat de cel din Apple Store, iar asta in ciuda faptului ca pana acum operatorul de telefonie mobila a avut cele mai preturi din tara noastra pentru telefoanele iPhone ale companiei Apple.

iPhone X cu pretul de la Orange nu este cel mai bun deal la care il puteti cumpara, iar acum nici macar nu este disponibil in stoc la operatorul de telefonie mobila. Partea si mai proasta este ca Orange nu vinde absolut deloc iPhone X fara a avea un abonament activ, sau a incheia un abonament nou, dar din moment ce stocurile au disparut complet, nici nu prea mai conteaza cum putea fi cumparat.

iPhone X – pretul Vodafone e cel mai mic

iPhone X la Vodafone are pretul cel mai mic dintre toti operatorii de telefonie mobila, versiunea de 64 GB a telefonului costand doar 1120 de euro, cu 30 de euro mai putin decat in Apple Store Europa. In aceasta pagina gasiti toate modelele pentru care iPhone X are pret la Vodafone, iar cel de 256 GB spatiu de stocare costa 1290 euro, tot cu 30 de euro mai putin decat pretul perceput de catre Apple prin Apple Store.

iPhone X cu pret mic la Vodafone este o surpriza, pentru ca in mod normal operatorul trebuia sa aiba preturi mai mari ca Orange, dar iata ca lucrurile sunt diferite. Partea si mai interesanta, separat de pretul iPhone X la Vodafone, sta in faptul ca telefonul poate fi cumparat si fara abonament, la pret standard, dar trebuie platit la comanda cu cardul, asa ca persoanele care n-au avut banii pe card, n-au putut plasa comanda.

iPhone X are pret bun si la Telekom

Telekom vinde deasemenea iPhone X incepand de astazi, dar tot cu abonament in aceasta pagina, spre deosebire de Vodafone nefiind posibilitatea de a il cumpara la pret standard. Pretul iPhone X la Telekom porneste de la 5299 de LEI, aproape de cel al Orange, si ajunge la 5999 de LEI, sub cel al resellerilor autorizati de produse Apple, dar desigur ca nu se poate cumpara fara abonament de aici.

iPhone X comanda Telekom

iPhone X ar putea fi teoretic vandut de catre cei de la Telekom si fara abonament, daca nu ar aparea eroarea stupida din imaginea de mai sus. N-am incercat sa fortez finalizarea comenzii cu completarea datelor personale, dar se pare ca Telekom nu prea vrea sa vanda telefoane scumpe clientilor sai, sau poate e o limitare legata de iPhone X pentru a impiedica achizitia fara abonament prelungit, macar.