iPhone X REVIEW Arata noul Telefon in Detaliu

iPhone X review a aparut in cursul noptii trecute pe internet si ne arata noul telefon al companiei Apple in detaliu inaintea lansarii oficiale de vineri.

iPhone X review a fost publicat in cursul acestei zile pe internet pentru a ne arata cum vom folosi noul telefon al companiei Apple in momentul in care va ajunge in mainile noastre. In clipul video de mai jos puteti vedea acest review pentru iPhone X, o persoana avand ocazia de a folosi telefonul timp de cateva zile pentru a putea prezenta lumii intregi tot ceea ce va aduce nou telefonul care poate fi cumparat din Romania, de aici.

iPhone X are demonstrate toate functiile noi pe care compania Apple le-a aratat in data de 12 septembrie cand a prezentat telefonul pentru lumea intreaga, dar acum le putem vedea utilizate in detaliu. Mai mult decat atat, iPhone X are deasemenea noul design prezentat de catre reviewerul care a reusit sa obtina unitatea pentru review, aceasta fiind cea argintie, deci puteti vedea iar si cum arata acest model.

iPhone X review ne arata si modul in care vom folosi noile gesturi pentru a controla aplicatiile existente in iOS 11, el spunand si cat de usor este sa foloseste toate aceste functii noi. Conform celui care ne prezinta acest review al iPhone X, nu toate gesturile sunt chiar atat de folosit, desi teoretic ar trebui sa fie foarte intuitive, lipsa unui buton Home resimtindu-se foarte mult in utilizarea obisnuita.

iPhone X REVIEW arata noul telefon in detaliu

iPhone X are demonstrate si cateva poze facute folosind noua camera, cea mai avansata folosita intr-un telefon mobil al companiei Apple, inclusiv in comparatie cu iPhone 8 Plus. Compania Apple a avut grija sa ofere iPhone X o camera superioara in comparatie cu cele ale vechilor modele, dar si o camera TrueDepth frontala care are functia Portret pentru a face selfie-uri, inclusiv cu moduri pentru studio.

iPhone X este, practic, prezentat atat de bine pe cat putea cineva sa il prezinte inaintea lansarii, sau chiar inaintea presei care va primi telefonul pentru a-l testa si a-i scrie review-uri. Desi compania Apple dorea sa mai tina putin suspans in legatura cu iPhone X inainte ca unitatile sa ajunga la clienti, ei bine iata ca asazi avem telefonul prezentat in detaliu si stim cam tot ceea ce este de stiut despre el.

iPhone X vine cu foarte multe schimbari in comparatie cu celelalte modele ale telefoanelor Apple, ecranul fiind cea mai mare dintre ele, dupa cum era de asteptat. iPhone X va avea parte de mult mai multe review-uri in perioada urmatoare pe masura ce presa din SUA va avea unitati pentru testare, asa ca vom afla si mai multe informatii interesante despre telefon in cursul zilelor urmatoare.