iPhone X – Cifrele de Vanzari pentru Romania

iPhone X are primele cifre privind vanzarile din Romania anuntate de catre un magazin online care se lauda ca a vandut extrem de multe unitati in 3 zile.

iPhone X are primele cifre privind vanzarile din Romania dezvaluite de catre un magazin online care vinde iPhone X in aceasta pagina, el anuntand informatii absolut uimitoare. Spun asta pentru ca recent am auzit care au fost precomenzile la un reseller Apple si nici macar nu se apropie de aceasta cifra anuntata pentru precomenzile la iPhone X la un magazin care nu e reseller Apple, iar povestea e cu atat mai dubioasa cu cat publicatia care anunta asta spune ca el va livra inaintea resellerilor autorizati, adica din 6 noiembrie, ceea ce este o minciuna.

iPhone X ar fi inregistrat precomenzi de 1200 de unitati in valoare de 1.5 milioane de euro la acest magazin, cifra care pare a fi complet ireala pentru o tara precum Romania. Spun asta, din nou, auzind ce precomenzi s-au facut la un reseller Apple, iar laudele magazinului care spune ca a vandut 1200 de unitati ale iPhone X platite integral in avans pare ireala fara vreo dovada a acestui lucru, mai ales ca in trecut clientii s-au plans ca au asteptat cu saptamanile livrarile de telefoane.

iPhone X a avut un pret mediu de vanzare de 1250 de euro la acest magazin online, semn ca majoritatea unitatilor cumparate au fost cele cu 256 GB spatiu de stocare, altfel cifra n-ar avea vreo logica. Ca sa fiu complet sincer, cred ca o cifra de 1200 de unitati ale iPhone X vandute in Romania pare mare pentru toata tara, nu doar un singur magazin, dar poate ca eu gresesc si in Romania s-au vandut cateva mii de telefoane, poate.

iPhone X va ajunge intai la resellerii autorizati de produse Apple, printre care nu se afla acest magazin, asa ca el spune ca va aduce telefoanele incepand cu 6 noiembrie. Stiind acestea, de ce au comandat clientii de la el pentru a primi iPhone X mai tarziu, in loc sa o faca de la eMAG, de exemplu, pare un mister, dar poate ca eu vad Romania gresit si oamenii sunt extrem de bogati, atat de bogati incat platesc in avans aceste telefoane in loc sa faca depozite la banci.

Voi ce parere aveti, cat de reala este cifra si cat de reale sunt afirmatiile magazinului ?

“Faptul că, în doar trei zile, peste 1.200 de utilizatori au plătit integral, în avans, în medie, 1.250 de euro pentru vârful de gamă al Apple ne arată că am reuşit să creăm o comunitate mare de clienţi fideli, care îşi doresc să aibă primii cele mai noi telefoane şi care au încredere în compania şi serviciile noastre. Făcând o comparaţie, numărul clienţilor care au virat, în medie, 5.700 de lei în contul Quickmobile în 3 zile este mult mai mare decât al celor care îşi deschid depozite de această sumă la o bancă, iar acest lucru oferă o valoare uriaşă companiei noastre.”

iPhone X vanzari romania

21 COMENTARII

  1. Parerea mea se mentine. Esti un pacalici! Si daca nu ai comision de la ei cum ai de la. Orange si emag, inseamna ca acest magazin nu are clientii lui
    Zilele trecute ridicai inslavi orange-ul ca are cel mai bun pret la iphone x. Spunele cititorilor ca i-ai mintit. Vodafone a cu cel mai bun pret. Nu au cotizat?

  2. Salut…stie cineva de aici daca si la orange sa decalat data librarilor până pe 6 noiembrie sau doar la emag? Multumesc

  3. Cu eMAG da, din 6 livreaza. Sincer sa fiu nu stiu cine livreaza vineri. Posibil sambata, dar cel mai sigura este ziua de luni pentru livrari.

  4. S-a spus ca începând cu 3 Noiembrie , deci sunt șanse măricele ca sa primească o parte din cumpărători și vineri
    Și restul de luni încolo

  5. Za1 non e chiar asa mare numarul de 1200. pt un singur vanzator.
    totul este posibil.
    sau poate se umfla in pene (reclama pe fata) vanzatorul mentionat.

  6. 1200 la o tara intreaga unde e plin de bmw x6, e mult??? Voi nu stiti ca romanul sta in garaoniera inchiriata dar are ultimul model de bmw si ultimul iphone??? Isi face rate si tot il ia, doar ca sa aibe ultima fita! Serios, chiar 1200 e o cifra f mica pt cati cocalari sunt in romanica…Si mai ceva, nu e prost ala care cere, e prost ala care da!

  7. Iar la comparatia cu banii in banca, ha ha, ma faci sa rad, ce are sula cu prefectura??? Vi se pare ca se renteaza sa tinem bani la banca??? Articol de doi lei…

  8. Primit telefon de la Emag să confirm precomanda, există posibilitatea să ajungă vineri cică atunci le-ar primi și vor începe distribuirea.

  9. Intr-un alt articol se menționează faptul ca s-ar fi comandat 6 mil iPhone X in primele zile. Raportat la populația lumii înseamnă 0,085%.
    1200 de iPhone X in România înseamnă 0,006%, deci de peste zece ori mai puțin!
    In concluzie, nu cred ca 1200 buc e mare nenorocire dar se poate pune problema de ce ar cumpara cineva cu același preț și încărcător US dacă poți cumpara “regulamentar” din sursele oficiale.