Samsung Galaxy S8 va avea Android 8 in 2018

Samsung Galaxy S8 va avea Android 8 Oreo disponibil din partea companiei Samsung abia peste cateva luni de zile, un program beta fiind initiat astazi.

Samsung Galaxy S8 va avea Android 8 in 2018, unul dintre cele mai bine vandute smartphone-uri Android urmand a oferi actualizarea la mult timp dupa lansarea oficiala. Android 8 a fost lansat in versiunea finala de catre cei de la Google luna trecuta, insa Samsung Galaxy S8 il va avea disponibil pentru instalarea abia din 2018, la peste 4 luni din momentul in care compania dezvoltatoare a lansat noua versiune a Android.

Samsung Galaxy S8 va avea Android 8, probabil, abia cand Samsung Galaxy S9 va putea fi cumparat de catre clienti, cam aceasta fiind strategia celor de la Samsung pentru actualizari. Daca orice versiune a iOS este disponibila imediat pentru iPhone si iPad, in cazul Samsung Galaxy S8 utilizatorii trebuie sa astepte luni peste luni de zile pana cand Samsung isi face timp pentru a modifica sistemul de operare si a il oferi.

Samsung Galaxy S8 este exemplul perfect al esecului Android, care lasa utilizatorii fara functii noi timp de luni si luni de zile pentru ca producatorilor nu le pasa de clienti. Samsung va porni astazi un program special pentru testarea Android 8 Oreo pentru Samsung Galaxy S8, insa lansarea actualizarii urmeaza sa aiba loc in 2018, la aproape 1 an dupa ce telefonul mobil a fost lansat de catre companie.

Samsung Galaxy S8 va avea Android 8 in 2018

Samsung Galaxy S8 are utilizatori in lumea intreaga, insa in programul beta de testare a actualizarii vor participa doar unii dintre clientii celor de la Samsung incepand de astazi. Mai exact clientii Samsung Galaxy S8 din Marea Britanie, Coreea de Sud si America de Nord vor putea face instalarea incepand din perioada imediat urmatoare, restul urmand a se uita pe pereti cateva luni.

Samsung Galaxy S8 a fost gandit ca un smartphone premium cu functii utile, insa fara Android 8 Oreo este castrat si nu ofera multe beneficii pregatite de Google. Android 8.1 Oreo este deasemenea in proces de testare beta acum, insa utilizatorii Samsung Galaxy S8 nici macar nu pot visa la asa ceva in momentul de fata, Samsung fiind ocupata cu late lucruri, nu cu actualizarea sistemului de operare pentru telefoane.

Samsung Galaxy S8 este antiteza iPhone 7, de exemplu, unde utilizatorii nu doar ca au disponibile cele mai recente actualizari, ci pot testa inclusiv versiunile beta fara restrictii. Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S8 demonstreaza din nou cat de paguboasa este situatia telefoanelor Android si pun accent pe faptul ca nu doar Samsung se afla in aceasta problema, ci toti producatorii de telefoane cu acest sistem de operare.

Samsung Galaxy S8 Android 8 2018

9 COMENTARII

  1. Mda, cumpărați-vă Android. Merg pe iOS toată ziua, măcar știu că am update-uri dese.

    Vând S8 Plus-ul meu, dacă este cineva interesat.

  2. Update urile rapide nu au fost niciodată punctul forte Samsung, din cauza interfeței proprietare, sincer a fost de bun agur o interfață proprietara pentru a aduce noi funcții din cauza ca android înainte era chel, dar lucrurile sau schimbat, dar Samsung a rămas focusata de chestia asta
    Nu trebuie sa ai android stock ca să ai stabilitate, performanta monstru și update-uri rapide, poți păstra 90 % android stock și 10% cosmetizare proprietara

  3. Dacă stam sa ne gândim bine, mai bine update uri stabile mai târziu decât update uri imediate cu foarte multe probleme, urmate de alte 17.000 de update uri pentru a rezolva problemele

  4. Da ma dar apple de o luna tot repara pe bug-uri.
    Pana lansează Samsung update-ul pt android 8 poate va deveni și ios11 stabil.