iPhone X – Comenzi Incredibil de Mari Anuntate

iPhone X are precomenzi incredibil de mari anuntate de catre analistii americani, acestia afirmand ca ele depasesc din toate punctele de vedere asteptarile.

iPhone X cu precomenzi incredibil de mari anuntate de catre clienti este anuntat de catre analistii americani, acestia avand asteptari fara precedent pentru un telefon atat de scump. iPhone X poate fi precomandat inclusiv din Romania prin aceasta pagina, noul telefon mobil al celor de la Apple generand asteptari extrem de mari pentru un telefon care costa minim 1100 de dolari la pret intreg in SUA.

iPhone X are estimate de catre analistii americani precomenzi extrem de mari care ar totaliza 50 de milioane de unitati pana la sfarsitul acestui an, cu 10 milioane mai multe decat estimarea anterioara. Aceasta crestere de 10 milioane de unitati pentru numarul de precomenzi pe care iPhone X le-ar inregistra pana la sfarsitul anului e data de timpii mari de livrare pentru telefon.

iPhone X nu are pana acum estimari privind precomenzile din ziua lansarii, insa ele s-ar putea ridica la 6 milioane de unitati, sau poate chiar mai mult, daca este sa ne uitam la felul in care au evoluat vanzarile. iPhone X a fost pus spre precomanda de catre compania Apple inca de vinerea trecuta, stocurile epuizandu-se extrem de rapid in toate magazinele in care telefoanele sunt vandute, chiar si la parteneri.

iPhone X comenzi incredibil mari 1

iPhone X – Comenzi Incredibil de Mari Anuntate

iPhone X are succes atat de mare inainte de a fi lansat incat pretul actiunilor companiei Apple pe bursa americana a tins valoarea de 168 de dolari, un nou record pentru companie. Desi la finalul zilei bursiere pretul actiunilor Apple a fost de 166.72 dolari multumita iPhone X, si acesta este un record pentru cei din Cupertino, evolutia pozitiva fiind surprinzatoare dupa scaderea generata de lansarea iPhone 8.

iPhone X este vazut de catre analistii americani ca “suferind” de cerere mare si de stocuri foarte mici din cauza problemelor majore de productie din ultimele luni. In ciuda acestor probleme, iPhone X pune compania Apple intr-o lumina foarte buna, cu oameni care cauta cu disperare sa cumpere un telefon care are un pret foarte mare, acest lucru neavand vreun efect asupra cererii care se inregistreaza acum.

iPhone X cu vanzari de 50 de milioane de unitati pana la sfarsitul anului ar putea creste incasarile companiei Apple cu peste 40 de miliarde de dolari, o suma colosala. Desigur ca Apple trebuie sa si aiba stocuri suficiente pentru a acoperi cererea care exista in momentul de fata pe piata pentru ca iPhone X sa aiba succes, asa ca ramane de vazut daca in final va reusi sa vanda atat cat spera analistii.

iPhone X comenzi incredibil mari