iPhone X vs iPhone 8 – Primul Test de Rezistenta

iPhone X si iPhone 8 sunt comparate in primul test de rezistenta care ne arata cat de fragile sunt cele doua produse noi lansate de catre compania Apple.

iPhone X si iPhone 8 trec prin prima comparatie privind rezistenta la impact, ambele telefoane ale companiei Apple fiind lansate in acest an, ambele cu carcasa din sticla, dupa foarte mult timp. Apple spune ca atat iPhone X, cat si iPhone 8 au acelasi tip de sticla, care ar trebui sa fie foarte rezistenta, insa intre ele exista unele diferente pentru ca la primul vedem un gri ceva mai intunecat decat la primul.

iPhone X are structura din otel inoxidabil mai rezistenta la impact decat aluminiul din carcasa iPhone 8, astfel daca il scapati in lateral pe o suprafata dura, nu se va indoi la fel de usor. In ceea ce priveste carcasa, se pare ca iPhone X este mai rezistent decat iPhone 8, al doilea crapandu-se d ela prima scapare si ramanand fara bucati din carcasa la a doua scapare, ceva ce nu ar trebui sa se intample in mod normal.

iPhone X rezista cu bine la prima scapare si rezista fara probleme la a doua scapare, fiind cu mult mai rezistent decat iPhone 8, iar asta multumita structurii din otel inoxidabil integrate de Apple. Scaparea de la o inaltime foarte mare nu pare sa afecteze ecranul iPhone 8, desi carcasa este complet distrusa, in timp ce iPhone X se dovedeste a fi la fel de rezistent, telefonul scapand fara probleme din fiecare impact, chiar si de la inaltimea capului.

iPhone X nu se crapa, insa camera TrueDepth a cedat dupa impactul scaparii de la inaltimea capului, asa ca dispozitivul va trebui oricum schimbat de catre utilizator. Acestea fiind spuse, iPhone X are structura mai rezistenta decat cea a iPhone 8, insa in ceea ce priveste componentele interne, camera TrueDepth cedeaza si impune inlocuirea completa a dispozitivului celor de la Apple.