Prima Pagina iPhone X iPhone X vs iPhone 8 – Primul Test de Rezistenta

iPhone X vs iPhone 8 – Primul Test de Rezistenta

iPhone X si iPhone 8 sunt comparate in primul test de rezistenta care ne arata cat de fragile sunt cele doua produse noi lansate de catre compania Apple.

iPhone X si iPhone 8 trec prin prima comparatie privind rezistenta la impact, ambele telefoane ale companiei Apple fiind lansate in acest an, ambele cu carcasa din sticla, dupa foarte mult timp. Apple spune ca atat iPhone X, cat si iPhone 8 au acelasi tip de sticla, care ar trebui sa fie foarte rezistenta, insa intre ele exista unele diferente pentru ca la primul vedem un gri ceva mai intunecat decat la primul.

iPhone X are structura din otel inoxidabil mai rezistenta la impact decat aluminiul din carcasa iPhone 8, astfel daca il scapati in lateral pe o suprafata dura, nu se va indoi la fel de usor. In ceea ce priveste carcasa, se pare ca iPhone X este mai rezistent decat iPhone 8, al doilea crapandu-se d ela prima scapare si ramanand fara bucati din carcasa la a doua scapare, ceva ce nu ar trebui sa se intample in mod normal.

iPhone X rezista cu bine la prima scapare si rezista fara probleme la a doua scapare, fiind cu mult mai rezistent decat iPhone 8, iar asta multumita structurii din otel inoxidabil integrate de Apple. Scaparea de la o inaltime foarte mare nu pare sa afecteze ecranul iPhone 8, desi carcasa este complet distrusa, in timp ce iPhone X se dovedeste a fi la fel de rezistent, telefonul scapand fara probleme din fiecare impact, chiar si de la inaltimea capului.

iPhone X nu se crapa, insa camera TrueDepth a cedat dupa impactul scaparii de la inaltimea capului, asa ca dispozitivul va trebui oricum schimbat de catre utilizator. Acestea fiind spuse, iPhone X are structura mai rezistenta decat cea a iPhone 8, insa in ceea ce priveste componentele interne, camera TrueDepth cedeaza si impune inlocuirea completa a dispozitivului celor de la Apple.

 • Vaxx

  Nu este un test relevant .. îl cam doare inima pe asta așa ca la distanța la cere face drop testul avantajează iPhone .

 • sudteamromania

  Dar, vai, ce relevant trebuie sa fie un test de rezistența cu un obiect ce are carcasa de sticla !!! Altceva mai idiot nu o sa vedem

 • rundown

  Cat de cretin sa fii sa arunci cu telefoanele de pamant sau sa le dai foc. Chiar daca primesti bani pentru asta

 • VYC

  Si totusi Ip x este destul de rezistent. Problema in “cazaturile” utilizatorilor este suprafata pe care pica telefonul. Tot timpul gaseste el o pietricica cat de mica sa crape display-ul sau spatele. Cel putin din experienta mea.

 • Srb Srb

  Doamne zaone ce bine se incadreaza idevice pe iphone X

 • Srb Srb

  Puteti sa adaugati widget cu procentul bateriei daca nu va place sa trageti de ctrl center

 • eJayBls

  Sa fim seriosi. Dai o gramada de bani pe telefon si stiind ca are sticla pe ambele fete, nu cumperi husa si folie de protectie?! 🙂

 • Vlad

  Nu, nu cumperi folie si husa, pentru ca daca dai banii vrei sa te bucuri de frumusetea telefonului, nu sa il tii “imbracat”. Pana acum la toate iphoneurile avea husa si folie in prima saptamana dupa care nu le mai suportam si le dadeam jos. In schimb, o sa ii fac asigurare.