iPhone X vs Galaxy S8 – Primul Drop Test

iPhone X si Samsung Galaxy S8 apar in primul drop test care ne arata cat de rezistente sunt cele doua telefoane la impactul cu suprafetele dure.

iPhone X si Samsung Galaxy S8 apar intr-un prim drop test care ne arata cat de rezistente sunt carcasele din sticla, aluminiu si otel inoxidabil ale celor doua telefoane mobile. Samsung Galaxy S8 se crapa foarte usor de la prima scapare pe marginile laterale, unde exista curbura ecranului, carcasa crapandu-se din start, insa se stia ca telefonul celor de la Samsung este foarte fragil la impactul cu suprafetele dure.

iPhone X ramane deasemenea cu o carcasa crapata de la primul impact cu cimentul, otelul inoxidabil reusind sa reziste bine la impact, iar ecranul a ramas intact dupa primul contact. La contactul ecranului direct cu cimentul vorbim despre distrugere mai mare decat in cazul Samsung Galaxy S8, ecranul crapandu-se mai tare, insa continua sa functioneze, desi va trebui inlocuit pentru a ramane utilizabil.

iPhone X este totusi ceva mai rezistent decat iPhone 8, unde vedeam ca sareau bucati din carcasa, sau panoul frontal, dupa testele de rezistenta facute, dar chiar si asa, niciunul dintre telefoane nu rezista bine la impact.