Prima Pagina iPhone X iPhone X a dat peste Cap Serverele Apple

iPhone X a dat peste Cap Serverele Apple

iPhone X a generat probleme foarte mari pentru compania Apple, activarile telefoanelor fiind imposibil de realizat pentru unii dintre clientii sai.

iPhone X a dat peste cap serverele Apple in cursul zilei de ieri, foarte multi dintre cei care au cumparat telefonul din magazine plangandu-se de faptul ca nu-si pot activa dispozitivele pentru folosire.

Problema a afectat un numar mare de clienti din SUA, din ceea ce se stie pana acum, acestia avand probleme cu activarile iPhone X la operatorii de telefonie Verizon si AT&T, ambele companii recunoscand problemele.

iPhone X a fost vandut in cateva milioane de unitati in cursul acestui weekend si este interesant sa vedem ca au existat probleme cu activarile, acesta fiind un semn ca interesul a fost mare.

iPhone X pare sa fi fost comandat in cantitati mai mari decat iPhone 8 de la compania Apple, insa ramane de vazut in ce masura vom afla, sau nu, exact ce fel de vanzari a avut compania Apple weekend-ul acesta.

iPhone X servere Apple activare

 • Valentin

  Si mie mi s-a intimplat. I-am dat retry si a mers a doua oara

 • Srb Srb

  @zaone esti multumit de iphone x? Sau iti lipseste iphone plus?

 • Daca ar avea ecran LCD ar fi perfect…

 • Rabi

  Offff. Da. Si eu regret vechiul ecran. Cind nu vezi bine… si il folosesti fara ochelari experienta e groaznica. Pentru ca tinut foarte aproape nuantele diferite se percep mult mai bine. Fericiti cei cu vederea perfecta. Dar nu-i nimic… macar asa il voi folosi mai mult cu ochelarii si il voi tine la distanta…

 • Mircea Radulescu

  Totul e perfect, mai puțin ecranul lui Samsung.

 • De ce? Ce probleme ai cu ecranul? Îl folosești cu TrueTone activat sau dezactivat?

 • Srb Srb

  General-accessibility-display accommodations

 • George89

  Pe smartphone urile Samsung nu sunt deloc aceste probleme, fie Apple a cumpărat cel mai ieftin display (nu mas mira), fie au umblat cel de la Apple la el