iPhone X Apare in Primul Test de Rezistenta

iPhone X apare in primul test de rezistenta care ne arata ca Apple a facut un telefon relativ rezistent, in functie de tipul de contact cur la care il supunem.

iPhone X apare astazi in primul test de rezistenta care ne arata ca a plati 1150 de euro pe un telefon mobil aduce si calitate pentru materinalele care sunt folosite in el. Pentru inceput veti vedea un cutit care este indoit la varf in incercarea de a crapa carcasa din sticla a iPhone X, aceasta fiind surprinzator de rezistenta, dupa cum veti vedea, promisiunea Apple privind calitatea carcasei dovedindu-se a fi adevarata.

iPhone X nu rezista la fel de bine si in fata unui ciocan care este scapat in mod repetate pe ecran, pana in momentul in care acesta ajunge in marginea ecranului, acea portiune fiind mai fragila decat cea centrala. Dupa acea crapare a in portiunea inferioara, ecranul iPhone X incepe sa se crape pe intreaga suprafata, lucru de asteptat din moment ce exista deja o portiune care a fost afectata de impactul ciocanului.

Practic, primul test de rezistenta pentru iPhone X ne arata ca telefonul este totusi fragil, sticla ecranului nefiind facuta pentru a rezista in fata unui ciocan, desi modelele anterioare pareau sa fie mai rigide.