Lansarea iPhone X – Cozi lungi pe Intregul Glob

Lansarea iPhone X a fost si este asteptata de catre extrem de multe persoane care au petrecut o noapte in frig la cozi lungi in fata magazinelor companiei Apple.

iPhone X are lansarea globala astazi si dupa cum probabil stiti deja inca de ieri, cozi lungi exista in fata foarte multor mangazine ale companiei Apple inca din cursul noptii trecute. Din Asia si pana in America de Nord, iPhone X este asteptat de atat de multi oameni incat nimeni nu poate spune ca telefonul celor de la Apple nu este un adevarat succes.

iPhone X a fost asteptat de foarte multe persoane in Singapore, unde cei prezenti la coada aproape ca s-au calcat in picioare pentru a cumpara noul telefon Apple. Interesul este foarte mare pentru ca telefoanele sunt disponibile in cantitati mai mari in acea regiune, deci cei care cumpara iPhone X il vor revinde cu un profit frumusel in alte tari.

Queue for iPhone X launch outside Apple store along Orchard Road

"I want to sell it for income … I will even sell my slot if someone offers me": Student in the scrum for the #iPhoneX.(Video: Milton Sau)

Publicată de CNA pe Joi, 2 noiembrie 2017

Cozile de pe intregul glob pentru lansarea iPhone X

iPhone X este asteptat cu calm in unele zone, a fost intampinat de isterie in altele si totul arata cam ca lansarea iPhone 6 de acum 3 ani de zile. Unii compara deja lansarea iPhone X cu cea a iPhone 6 prin prisma numarului foarte mare de comenzi, dar si a cozilor foarte lungi care sunt in fata magazinelor companiei Apple si in acest moment.

Apple Store Londra

Lansarea iPhone X uimeste prin prisma faptului ca vorbim despre un interes enorm pentru un telefon foarte scump, ceva ce pana acum lumea nu a mai vazut. Acestea fiind spuse, va las in compania imaginilor care ne arata isteria globala pentru lansarea iPhone X, un telefon foarte popular, asa cum probabil nici macar Apple nu credea.

https://www.youtube.com/watch?v=Es0ImALiPJE