Primele iPhone X ajung la Clientii Fericiti din Lumea Intreaga

Apple a livrat primele telefoane iPhone X pentru clientii fericiti din diverse tari de pe glob, acestia laudandu-se cu noile telefoane pe retelele de socializare.

Primele telefoane iPhone X au ajuns deja la clientii fericiti din lumea intreaga, acestia publicand diverse imagini in care isi arata bucuria de a primi produsul companiei Apple. Vanzarile pentru iPhone X au inceput in Noua Zeelanda, iar de acolo ajung in curand in Europa, magazinele Apple de pe continent urmand a vinde telefoanele si pentru europeni.

Puteti vedea in imaginile de mai jos ca Apple a facut foarte multi clienti fericiti cu telefoanele iPhone X livrate catre ei, insa exista in continuare foarte multi care isi asteapta pachetele. Cozi foarte lungi s-au format in extrem de multe locatii unde telefoanele companiei Apple au fost asteptate, iar ele continua sa creasca pe masura ce iPhone X va fi lansat in Europa.

https://twitter.com/jgriffinz/status/926179649347919873

View this post on Instagram

Уже присмотрелись к десяточке ? ?#iphonex

A post shared by LibraShop (@libra_beoriginal) on

https://www.instagram.com/p/BbAmzN2BKXt/

View this post on Instagram

Received this in the morning~ Best way to start a Friday #IphoneX

A post shared by Shing Wong (@shingalingy) on

https://www.instagram.com/p/BbAmej7jCp8/

https://www.instagram.com/p/BbAmFjyjPjX/

31 COMENTARII

  1. Sper sa nu fie asa. Si eu astept o veste de la emag. Am sunat de dimineata si mi-au spus ca va ajunge in cursul zilei de azi comanda (in showroom).

  2. Tocmai am sunat si eu sa vad unde mi-e comanda si imi spune o tipa habarnista că telefonul nu e la ei în depozit, că sa aștept mesaj, că la status comanda nu apare nicio informație despre telefon. Pai asta vad si eu ca nu apare nicio informație. Vai si amar…

  3. Eu am sunat soferul de la Cargus. Vine pina in ora 11. Comandat la Orange. Livrare Plooesti. Verificat awb. Preluat de Cargus aseara la ora 19.00

  4. Am vb la telefon acum si mi-a zis o tipa ca s-ar putea sa fie maine, deoarece aprovizionarea se face de dimineata. Si ca tot asa, este in transfer. Seriously..

  5. Aha.. Deci a ajuns in Craiova dar nu in Buc. Se pricep astia din capitala, nu gluma. Cred ca este cum a zis si Fasocle Tranchil, regleaza stocurile sa vada ce mai ramane.

  6. Dimensiunea este perfecta. Am avut și 7 plus și nu m-am putut obișnui cu el.
    Avem ecran maxim in carcasa de ip8, un mic mai mare.
    Merita toți banii.

  7. Desi am comandat la orange pe 27 dimineata la 10.00. Am sunat azi si au zis ca au primit doar 3 telefoane din vreo 20-25 de comenzi. In Ploiesti.
    Mi-au zis ca pana la finalul lunii incearca sa mi-l aduca.:(